Arama sonuçları: *

1. YusufTheBolt

YouTube ne zaman video yüklenmeli ?

Kardeşim saçmalıyorsun ama ne demek özgün emek harcanmış kişinin kendi yetenek, mizah, eğitim seviyesinin ortaya çıkacağı emek kokan videolar??? Kesip atıp izlenmek için yalvarmak varken ne gerek var emek harcamaya(!)
  2. YusufTheBolt

YouTube premium'a zam geldi...

Şaşırmadım.
  3. YusufTheBolt

Burada ki arkadaşlar telefon-tablet-akıllı TV diye bir şey olduğunu onlarda adblocker olmadığını bilmiyorlar galiba...
  4. YusufTheBolt

Tabi ki yazarım. Çünkü ben sizin gibi insanların fikirlerini önemseyerek ona göre yaşayan biriyim(!)
  5. YusufTheBolt

Dostum istersen bir iletişim numarası bırak da insanlar parasını neye harcayacağı konusunda senden izin alsınlar.
  6. YusufTheBolt

Eleştiri kanalımı geliştirmek için ne yapmalıyım ?

(Kaan ve Savaş videosu) Biraz fazla tarafsız olmaya çalışan bir eleştiri tarzın var. Genelde bu tip kanalların en güzel tarafı tek tarafın aleyhine veya lehine toplanmış kanıt ve düşüncelerin seslendirilmesi olurdu. Örnek : Testo Taylan'ın eski videoları. Pek tat vermedi videolar. Eminim zamanla...
  7. YusufTheBolt

Yaptığım tanıtım filmi olmuş mu?

Çok sıkıcı. 7 saniye kuralı. Ürününü 7 saniyede tanırsan videoyu gören herkes müstakbel alıcı olur
  8. YusufTheBolt

Twitter Twitter'da bir gönderiyi kendi gönderime eklemeyi nasıl yapabilirim ?

Video ise İDM veya twitter video downloader ile indirip tekrar post atabilirsin. Resim ise zaten direk kaydedebilirsin.
  9. YusufTheBolt

WhatsApp'dan +254 numarası aradı

Devlet sağ olsun.
  10. YusufTheBolt

iPhone 14 Pro Max instagram hikaye kalitesi düşük

Tabi sen hatta sevmediğin kişilerin listesini de ver banlansın onlar. Biz seni rahatsız etmemiş oluruz.
  11. YusufTheBolt

iPhone 14 Pro Max instagram hikaye kalitesi düşük

Paşam burası herkese açık bir forum, senin için çalışan koyunlar topluluğu değil.
  12. YusufTheBolt

Vatan Bilgisayar Ne Oldu

Bizde işlemci almaya gitti. Hiçbir sistem çalışmıyormuş.
Top Bottom