Arama sonuçları: *

1. anifraxe

Youtube Kanalım Nasıl?

Hiç böyle bir sorun yaşamadım. Sizin için internette biraz araştırayım dedim şöyle bir şeye rast geldim: OBS'i açıp "Ayarlar" tıklıyoruz, Sol menüden "Gelişmiş" tıklıyoruz, "İşlem Önceliği", "Normal"den "Yüksek"e alıyoruz. Böyle bir çözüm önerisi paylaşmışlar. Denediniz mi?
  2. anifraxe

Youtube Kanalım Nasıl?

OBS ve Geforce Experience kullandım ama ağırlıklı olarak OBS kullanıyorum. Ne soracaktınız? 1691972496 Konunun linkini yanlış attınız galiba, direkt forumun ana sayfasına yönlendiriyor. Edit: Tamamdır düzeldi.
  3. anifraxe

Youtube Kanalım Nasıl?

:ROFLMAO: Yorumunuz için teşekkürler.. Yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle.. Videoların süresinden ben de çok şikayetçiyim aslında :D Son zamanlarda daha da dikkat ediyorum kısa tutmaya. Hikayeli oyunlarda sürenin uzunluğu çok dert değil diye düşünüyordum, şahsen ben hikayeli oyunları...
  4. anifraxe

Youtube Kanalım Nasıl?

Merhabalar arkadaşlar, öncelikle Youtube'a video atmaya neden başladığımı kısa bir şekilde size açıklamak istiyorum. Normalde hep Multiplayer/Online oyunlar oynamayı tercih ederim ama ben her zaman hikayeli single oyunları çok sevmişimdir fakat oynamak yerine izlemeyi daha çok tercih ediyordum...
Top Bottom