bunu öyle yapasım geldi ya :D ama aynen 1 açı yeterli olur. Bir peek attığım birde vurduğum yeri katıyım dedim. Üstüne koya koya ilerleyecem. :D Teşekkür ederim. After Effect Zor mu?
Dün ilk edit videomu attım ve önerilerinizi almıştım. Önerileri dikkate alarak yeni bir Edit yaptım. Sizce 2. Deneyisime göre nasıl olmuş? Geliştirmem gereken yerleri söylerseniz sevimnirim. Gelişme aşamasındayım. Programım Movie maker 2020
teşekkürler knk. Zaten fragmovie nin anlamı o sade ve vuruşların ön planda olduğu editler. Bende hep bu şekilde izlemeyi sevdiğim için kendimi bu yönde geliştirecem.
1619816273
MM oynamıyorum. Genelde Faceit premium görev yapıyorum. Elomda genellikle 1600 2000 arası oluyor. Ne çok düşürüyorum...
aynen onu bazı vuruşlara eklemeye çalıstım da ilk seyda pek oturtamadım. Birdahakine uğrasacam ona. Böyle çok abartılı olmasada hafiften bi ses yükselmesi falan iyi olabilir.
müzik biraz hızlı olduğu için onu setçim. Ama aynen cutları bir tık daha hızlı yaparım birdahakine
1619815516
Müzikle vuruşları uyumlu getirmeye çalıstım ritime göre. Öyle çok döndülü titremeli şeyleri pek sevmiyorum. Birde kullandığım programda ayarlayamadım pek fazla efect yok bu programda.
Mahkemeye çık ne olduysa anlat. Anlatırken rahat ol ve tedirgin gibi anlatma. Hakim insiyatifi çok önemli. Hukuksal olarak ceza alırmısın almazmısın bilemem avukatlık bir iş o.