Arama sonuçları: *

1. bariskarali

İnstagramdan VP Alınır mı ?

Bence alınmaz. Hiç bulasma.
  2. bariskarali

2. Yaptığım Editim nasıl olmuş?

Şimdilik elimde vuruş kalmadı 2-3 gün oynayim yeni vurulardan yaparım. Hepte aynı vuruslardan yapmak istemiyom :D
  3. bariskarali

bunu öyle yapasım geldi ya :D ama aynen 1 açı yeterli olur. Bir peek attığım birde vurduğum yeri katıyım dedim. Üstüne koya koya ilerleyecem. :D Teşekkür ederim. After Effect Zor mu?
  4. bariskarali

Dün ilk edit videomu attım ve önerilerinizi almıştım. Önerileri dikkate alarak yeni bir Edit yaptım. Sizce 2. Deneyisime göre nasıl olmuş? Geliştirmem gereken yerleri söylerseniz sevimnirim. Gelişme aşamasındayım. Programım Movie maker 2020
  5. bariskarali

İlk video editim nasıl olmuş? Önerileriniz neler? Hangi programı kullanmalıyım?

teşekkürler knk. Zaten fragmovie nin anlamı o sade ve vuruşların ön planda olduğu editler. Bende hep bu şekilde izlemeyi sevdiğim için kendimi bu yönde geliştirecem. 1619816273 MM oynamıyorum. Genelde Faceit premium görev yapıyorum. Elomda genellikle 1600 2000 arası oluyor. Ne çok düşürüyorum...
  6. bariskarali

aynen onu bazı vuruşlara eklemeye çalıstım da ilk seyda pek oturtamadım. Birdahakine uğrasacam ona. Böyle çok abartılı olmasada hafiften bi ses yükselmesi falan iyi olabilir.
  7. bariskarali

müzik biraz hızlı olduğu için onu setçim. Ama aynen cutları bir tık daha hızlı yaparım birdahakine 1619815516 Müzikle vuruşları uyumlu getirmeye çalıstım ritime göre. Öyle çok döndülü titremeli şeyleri pek sevmiyorum. Birde kullandığım programda ayarlayamadım pek fazla efect yok bu programda.
  8. bariskarali

Arkadaşlar ilk deneyimim. Wnidows movie maker 2020 kullanıyorum. Bu tarz editler için daha kolay ve daha iyi bir öneriniz var mı?
  9. bariskarali

Futbol sayfası tutarmi sizce

Eskiden facebook çok hype iken tutardı ama şimdi çok zor.
  10. bariskarali

Abdullah abinin son hikayesi

Yoksaa 2 bin tl ye sistem toplama mı?? :)
  11. bariskarali

youtuba video yüklemek 2 3 gün sürüyor

Upload hızın çok az. Eğer kullandığın paketin aşağısındaysa. Müşteri hizmetlerini ara.
  12. bariskarali

Alışkanlığı bırakmam gerekli

İlgin olan şeyler ile alakalı arastırmalar yap. Kendine başka hobiler bul. Hayvan beslemek gibi vs.
  13. bariskarali

Erik dalı telif yer miyim?

Senin kazanmana gerek yok knk. Otomatik izlenmelerin parasını müzik şirketine veriyorlar.
  14. bariskarali

Yinede yükle. Bazı şirketler müziği kaldırmıyor gelir hakkını alıyor.
  15. bariskarali

Yersin.
  16. bariskarali

Twitter da Rusya ve SAVASBASLIYOR etiketi trend konularına girdi

Bişe çıkmayacak yazın köşeye.
  17. bariskarali

Video linki paylaşmak yasak mı ?

Spoiler falan varsa belirt.
  18. bariskarali

Haftaya mahkemem var,nasıl olmalıyım ?

Mahkemeye çık ne olduysa anlat. Anlatırken rahat ol ve tedirgin gibi anlatma. Hakim insiyatifi çok önemli. Hukuksal olarak ceza alırmısın almazmısın bilemem avukatlık bir iş o.
  19. bariskarali

Instagram'da Yaşadığım Dolandırıcılık

Hesap alım satımı yasak olan bir işlem zaten. Çok bir hak arayamazsın. Ders olsun sana bu :D bidaha böyle işlere girme.
  20. bariskarali

Instagram Toplu takipten nasıl çıkılır ?

aynen öyle. Reelde 2-3 saaat sohbet etmediğim kimseyi kabul etmiyorum da takip te etmiyorum.
Top Bottom