Arama sonuçları: *

1. damn2u

Discord alternatifi Guilded'a nasıl kayıt olunur? Nasıl kullanılır? (Rehber)

Discord yasaklamaların farkında ve çözüm için uğraşacaklarını söylüyor, kısa süre içinde açılması muhtemel. Ben ve benim gibiler de zaten genel internetleri etkilenmesin diye alternatif tarayıcılara VPN eklentileri kurarak Discord'a giriş yapıyoruz.
  2. damn2u

🔴 Discord'a Erişim Engeli Getirildi🔴

Sen sokaklarda güvenliği sağlayama, sonra nette güvenliği sağlayacağım diye milyonlarca kişinin kullandığı platformu yüzlerce, binlerce sapık yüzünden engelle. Akıl akıl gel bana takıl..
  3. damn2u

Youtube Reklam engelleyici Önerilerinizi Alalım?

Youtube Premium :)
  4. damn2u

Discord hesabım kalıcı olarak askıya alındı.

O kadar ayrıntıyı bilemeyeceğim. Bu konuda çok tedirginseniz ailenizden birinin numarası ile doğrulama yapın.
  5. damn2u

Discord hesabım kalıcı olarak askıya alındı.

Telefonunu yeni hesaba girip doğrulama yapıp devam edersin.
  6. damn2u

❌ İNSTAGRAM AÇILMALI MI ? ✔️

Açılmasından yanayım, oradan bana hitap videoları izlemek hoşuma gidiyor. 25 senelik arkadaşımla da birbirimize komik videolar gönderip duruyorduk o bıçak gibi kesildi. 😁 Zararlı olan şeylere önlem alamıyorsanız onu kötülemek hiç bir işe yaramaz arkadaşlar. Mesela herkes Tiktok şöyle kötü böyle...
  7. damn2u

İnstagram tahminen ne zaman erişim engeli kalkar

3 vakte kadar engel kaldırılabilir.
  8. damn2u

Discord sürekli hesaptan atıyor

Discord da bazı modları kullanmak için üçüncü parti eklenti kuranlar olduğunu duymuştum, sizinde ona benzer yaptığınız bir şey varsa silip öyle deneyin.
  9. damn2u

Youtube Reklam engelleyiciler YouTube'un Hizmet Şartları'nı ihlal ediyor Uyarsı

Bir sürü yöntem kullandım, bir sürü tarayıcı ama eninde sonunda hepsi youtube'un algoritmalarına yenik düşüyor. Mecburen premium aile üyeliği alıp aile içinde paylaştırıp kurtuldum.
  10. damn2u

Donanım arşivi instagram hesabından engel yedim

Kesin suçsuz yeredir 2 mesajlı üye, kesin.
Top Bottom