Arama sonuçları: *

1. D

Youtube Shorts'un artık kpop fanlarından geçilmemesi

hocam twitter konusunda hassasım orası bir mizah medyası değil zaten daha çok gündem siyaset üzerine bir sosyal medya ve bana kalırsa o yönden gayet iyi bir sosyal medya
  2. D

adam gibi kısa videoların paylaşıldığı bir platform kalmadı galiba
  3. D

iyide hocam işte aşırı bir şey istemiyorum madem ayrı bir uygulama yapmıssın yorum atarken veya video yüklerken yüz veya kimlik doğrulaması istiyorum
  4. D

eskiden shorts'un tiktok repostlarıyla dolmasına sinirlenirdim meğer onlar melekmiş bunların yanında küçücük çocuklar ama etkileşimin köpeği gibiler resmen 1-2 like için neler anlatıyorlar neler yazıyorlar
  5. D

kpop fanı dediklerimizin zaten çoğu 7 yaşında. vallaha yemin ediyorum korede bu kadar kpop fanı yoktur
  6. D

yani youtube shorts algoritmasıda biraz tuhaf timeline sizin tercihlerinizden çok bana kalırsa etkileşimi yüksek trend videoları çıkartmaya yönelik o düzeltilse hiç fena olmaz
  7. D

çoğu anasının babasının telefonunu kullanıyor zaten anası babasıda büyük ihtimal sabah akşam çalışıyor belki farkında bile değillerdir
  8. D

mesela örnek vereyim az önce shortsda kaç videoda bir çıkıyor diye merak ettim 8. videoda bir tanesine rastladım oranlarıda çok yüksek bu kadar etkileşimi nerden alıyorlarsa
  9. D

shorts gibi güzel bir platformun bunların eline geçmesi daha sinir bozucu geçemiyorsun çünkü 5 videodan biri hadi olsun 10 videodan biri bunlar
  10. D

rev neresini yok sayayım nerden baksan 15 bin kanal var ortada
  11. D

Bu bir sorun değil isyan arkadaşlar isyan. Youtube malum bir yaş doğrulama politikasına sahip olmadığı için isteyen herkes video atabiliyor. Youtube shorts başlarda severek kullandığım bir yerdi çünkü youtubeda shorts yani kısa videoları izlemeyi inanılmaz kolaylaştırıyordu mizah seviyeleri...
  12. D

İnstagram ve Whatsapp Çöktü

bilader hortlat hortlat aynen tövbe ya
  13. D

Abdullah abinin son hikayesi

basit mantık ile dart sistem "Dart 1" adıyla çıktı sanırım dart 2
  14. D

Flood atma hastalığımı nasıl çözerim

bu öneri iyi gibi denemeye çalışacağım ciddi iletişim problemlerine yol açıyor
  15. D

benimki hastalıktanda ayrı bir seviye resmen :D forumda bile oto birleştirme olsa arada flood attığım oluyor 1615971381 çok saçma bir soru değil? genel olarak iletişim sorunlarına yol açıyor
  16. D

doğru söylüyorsunuz genelde hızlı yazmaya çalıştığımda flood atıyorum
  17. D

nedensiz bir şekilde discordda felan konuşurken flood atıyorum öyle çok extreme bir flood olmada 1 cümleyi 3 4 satıra yayıyorum bazen çok kötü gözüküyor diyer insanların yanındada çok belli oluyor sizce varmıdır bir çözümü
Top Bottom