Arama sonuçları: *

1. f0ze

Abdullah Hacıgül saat 17.00'da sizce ne videosu yayınlayacak ?

Büyük ihtimalle intel, AMD işlemcileri kıyaslaması olucaktır. 10100f ile 4100-4500 gibi vs...
  2. f0ze

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in Instagram hesabı çalındı!

Önlem alınmaz ise, 14-18 yaşında biraz bilgili bir genç bile ele geçirebilir. Bu tür güvenlik ihlalleri için üst düzey birine gerek yok. Basit olan ve alınabilecek önlemler varken, yani bir şey söylemek istemiyorum. 😉
  3. f0ze

Kullanıcı adını duyurmak için yapmış olabilir. Bana amatör biri gibi geliyor. Bakalım sonucu ne olacak. Ancak yani bir bakanın hesabının çalınması trajikomik bir olay hiç bir siber güvenlik uzmanı kısaca önlemler ve saldırılar hakkında ön bilgi dahi vermedi mi ? Bana göre bakanın sosyal medya...
  4. f0ze

Bir şey düşünmek istemiyorum. Kötü bir durum....
  5. f0ze

Youtube Videolarım Artık İzlenmiyor

Paylaşın ne tür bir içerik ürettiğine bakalım.
  6. f0ze

Marketing için boş vakti bol olan insanları nerden bulabirim

Öncelikle yapacağınız proje hakkında detaylı bir konu oluşturup standart bir ücret belirlemeniz mantıklı olur. Duruma göre ücretleri yükseltebilirsiniz.
  7. f0ze

Marketing için boş vakti bol olan insanları nerden bulabirim

Her yerde bulabilirsiniz önemli olan kriter ücret denebilir. Bir kaç farklı forum veya Facebook, Instagram Sayfalarında paylaşırsanız büyük ihtimalle bulabilirsiniz.
  8. f0ze

Twitter Güvende değiliz 15 yaşındaki çocukların elindeki güce bakın. Rahatlığa bakın!

Daha iyi olur. Maddi manevi tazminat ile bu tarz kişilere dava açabilirsiniz. Bedava para kaynağı olur.
  9. f0ze

Twitter Güvende değiliz 15 yaşındaki çocukların elindeki güce bakın. Rahatlığa bakın!

Bu tarz konulara pek inanmayınız. Ve kullanıcıyı, siteyi şikayet edebilirsiniz.
Top Bottom