Arama sonuçları: *

1. F

İnstagram keşfetim sapıttı/bozuldu

Galiba kaldırdılar desem doğru olurmu bilmiyorum ama birisi bana "arkadaşımın bana attıkları silindi,çoğu yaratıkları *nfazları kaldırdılar dedi" ek olarakta bende girmiyecektim ama bir bakayım dedim çok absürt bir olaya rastlamadım. Ama yinede 1-2 gün instagram detoksu iyi gelir bahanemiz olur...
  2. F

Yani bunlar ve daha fazlaları 9 10 yaşımdan beri gördüğüm için. 1740636741 Şahsi olarak bende bi tane çocuk hocasını dövüyordu sonra korkutucu videolar,jumpscareler vs. çıkıyordu.
  3. F

Zaten 1-2 gün girmeyeceğim psikoloji anlamında ilaç vs kullandım halada sıkıntısını çekiyorum ya düzelecek yada erişim engeli getirecekler. 1740635507 Reis valla bazılarında yok ama çoğunda var bu problem yabancılardada ama boşver ciddi anlamda çok kötü videolar var
  4. F

Forumdan ceza yememek için çok açmayacağım konuyu ama genel olarak +18 videolar ve korkutucu içerikler var sizdede varmı çoğu kişiye çıkmış ben sadece 1 tane gördüm ve kapattım gece boyu girmedim sabah 7:48de bakınca korkutucu videolar çıktı.
Geri