Arama sonuçları: *

1. flitttermice

İnstagram ana sayfa postlar yenilenmiyor

Arkadaşlar tam bir haftadır postlarım yenilenmiyor 1 haftadır ana sayfada ki aynı postlara bakıyorum uygulama silip yükledim önbellek temizledim sonuç aynı hayır ban falan mı yedim diye düşünüyorum sadece mesaj kısmını kullanıyorum reels izliyorum gibi bir şey istek mistekte atmıyorum millete hiç.
  2. flitttermice

Technopat forum insanları neden çok kaba ?

Çok şaşırıcaksın ama paralı bir yamaya karışılık parasız bir yamayı övdüm diye yıllarımı çöpe attılar ironik değil mi paralı yama üreticisi sanki bir rüşvet vermiş gibi korudular :D tğm forum 8 yıllık kıdemim olmasına rağmen.
  3. flitttermice

Technopat forum insanları neden çok kaba ?

ben 8 yıllık kilopat üyeliğim olmasına rağmen binlerce mesaj konu çözümü olmasına rağmen moderatör ile konuşup üyeliğimi sildirdim çocuk forumu oldu son 1,2 yıl içerisinde, haklı olmama rağmen ban yedim bir tartışmada en son damla olmuştu o. Burası daha rahat daha özgün bir platform.
  4. flitttermice

!!!! ADANADA ARAPÇA TABELALAR SÖKÜLÜYOR !!!

yazsın burdaki suride ozaman abuzerin yeri diye lafım yok, gerçi var ya kimin ülkesinde yaşıyor faşistim sonuna kadar hayırdır kimin ülkesinde kimden faydalanıyor allahın arabı gelip burda cirit atıyor istemiyorum kardeşim ülkemde en hümanisti gelsin vazgeçiremez beni.
  5. flitttermice

!!!! ADANADA ARAPÇA TABELALAR SÖKÜLÜYOR !!!

kanka sen arabistana gitsene burası laik kendine ait dili olan bir ülke gereksiz hoşgörüyü orda fazlasıyla yaşatırlar sana özel isim vb tr alfabeiyse konulabilir yurt dışında ben görmedim hiç arapça abuzerin yeri falan diye.
  6. flitttermice

Instagram dolandırıcılıgı

Geçmiş olsun, şüphelendiniz mi?dollandırılmışsınız düpedüz.
  7. flitttermice

İnstagram yorumlara GİF atamama sorunu

Bende bugün düşündüm millet atıyor bende neden yok diye.
Top Bottom