Arama sonuçları: *

1. leroxy

Discord Nitro 27 TL'den 105 TL'ye çıktı?

E doğru zaten, toto kurtarma bahanesi değil ki. Aynısını Riot oyunlarında neredeyse yarı fiyatına VP/RP almak için yapanlar vardı. Onların tespitinde de artık hesaplar asıl bölgelerine yönlendiriliyor.
  2. leroxy

Discord Nitro 27 TL'den 105 TL'ye çıktı?

Hala bir şeyleri ellerinde tutmaya çalışıyorlar en azından. Nitro'nun bana kalırsa dosya ve yayın haricinde pek bir olayı yok ancak 105TL de normal bir fiyat. Yerel fiyatlandırma olmasaydı 320TL'den kullanacaktık. Prime 8TL'den 40TL'ye çıktığında da böyle serzenişler olmuştu zamanla alışılır.
  3. leroxy

[email protected] Gerçek Vogue Maili Mi?

Kurumsal bir yer isen kendi alan adını kullanarak mailler oluşturursun. [email protected] gibi. Fake bu.
  4. leroxy

Capcut in ses ve efektlerini Adobeye nasıl atarım

Böyle bir şey bildiğim kadarıyla yok ancak mobil CapCut'tan bahsediyorsan PC CapCut deneyebilirsin.
  5. leroxy

Instagram'da herkes videomu çalıyor

Remiksle özelliğinde zaten orada senin hesabının adı vs. yazıyor? Paylaşan sayfa çok büyük bir sayfa değilse senin videon için daha fazla etkileşim olmuş olur. Neresi kötü ki?
  6. leroxy

Android Instagram Kalite Yükseltme (Kolpa)

Bugün yüksek çözünürlükte bir şey yüklemem gerekti. Ayar bomboş, bir işe yaramıyor. 2 ay önce bahsedilen 1 dakikalık story olayı da daha gelmemiş. Gittim kısa süreliğine AeroInsta indirdim. Güvenli değil biliyorum ancak artık insan bunlara sürükleniyor. İnanın AeroInsta'da bile yani saçma bir...
  7. leroxy

Alttaki "Upload at highest quality" seçeneğinden bahsediyorum. Normalde o sadece iPhone cihazlarda gözüküyordu. Üstteki seçenekleri zaten kullanıyordum. Silip yükleyince bozulmuş ayarlarım.
  8. leroxy

Hayır alakası yok, çevirisi öyle.
  9. leroxy

Çok garip bir şekilde normalde bildiğim kadarıyla sadece IOS'larda açık olan bu medya upload seçeneği benim dandik realme c25s cihazıma da gelmiş. Şu anda aşırı sevinçliyim, birkaç haftadır tüm hikayeler çok kötüydü meğersem sebebi buymuş özellik default kapalı geldiğinden olsa gerek hikayeler...
  10. leroxy

🗯 Abdullah Hacıgül'ün bir soru/cevap videosu yapmasını ister miydiniz?

Bundan ziyade Abdullah Abinin yayın açması daha iyi olur.
  11. leroxy

discord sizde de çöktü mü?

Dönüp duruyor gönlümün efendisi. Neyse ben de DC düzelene kadar "Serdar G House" dinleyeyim.
  12. leroxy

discord sizde de çöktü mü?

Önce Superonline'da, sonra herkeste çöktü sanırım. Metin kanallarına erişim yoktu, sesli normaldi. Şimdi tümden gitti.
  13. leroxy

Riot çalışanından şikayetçi nasıl olurum?

Birincisi o Riot çalışanı sayılmıyor, ikincisi normalde çok nadir yapılan ban açma mevzusunda şanslı çıkmışsınız ki açmışlar. Açıldığına sevinseniz bile yeterli. Bot mesajları S.A.M. tarafından gönderiliyor. Oyuncu desteğin kullandığı ZenDesk üzerinde hazır cevaplar var. Sıklıkla onları tercih...
  14. leroxy

YouTube Fikir Önerisi

Abdullah Abinin Videolarına Edit Yap 1.4K İzlenme Garanti.
  15. leroxy

Bedava Edit Programı ?

Birçok program var ancak bazıları tam sürüm için para istiyor bir çoğu.
  16. leroxy

Play store eski versiyona dönmüş

Cihazı yeniden başlatmayı deneyin. Ve Google Play Servislerini güncelleyin (oto oluyor) Otomatik düzeliyor diye biliyorum.
  17. leroxy

Youtube video kalitesi sabitleme

YouTube otomatik seçenekte bant genişliğini vb. hesaba katıyor.
  18. leroxy

Youtube da video birleştirme nasıl yapılır ve izinsiz video alınır mı

Ya bakın. Hareketi Kes videolarında klipler kime ait. O an hangi yayıncıya ait hangi yayıncı yaşamış onu belirtmek için sol alta o kişinin ismini koyuyorlar. Siz de bunu yapmalısınız.
  19. leroxy

Youtube da video birleştirme nasıl yapılır ve izinsiz video alınır mı

Evet ancak Riot nasıl Hareketi Kes videolarında alıntıladığı kişileri/yayıncıları belirtiyorsa siz de yapmak zorundasınız.
Geri