Arama sonuçları: *

1. O

Spotify şarkı dinleme oranı

SJDJSJDJSJDJSJDJSJD bir ara hiç iyi psikolojide değildim ondan bukadar dinledim ve sayisalim kötüdür bilmiyordum teşekkürler ;) 1733393311 Tesekkurler 1733393326 Spotify a gir mobilden görürsün
  2. O

Spotify şarkı dinleme oranı

Okadar dinledim oran gerçekten bukadar dusukmu %1 bile değil
  3. O

Spotify yıllık özet nezaman gelecek

Sabırsızlıkla bekliyorum 1733079149 Blinding lights dinle :) 1733079163 İnşallah ya bekliyom valla
  4. O

Spotify yıllık özet nezaman gelecek

Spotify geçen sene Aralık başında 1 i gibi bu özeti yayınlamisti şuan niye yayınlanmıyor
  5. O

Sevgilim yalanmı söylüyor?

O Olur
  6. O

Sevgilim yalanmı söylüyor?

Aga WhatsApp uygulama bilgilerine girersen durmaya zorla seçeneği var yani arkaplanda kapatabiliyorsun her uygulama için geçerli bu öyle yapmıştır saatte doğrudur
  7. O

Discord hiçbir sunucuya girmiyor

Modemi resetleyin bir isterseniz
  8. O

Google işletme yorumunu silmem lazım.

Küfür hakaret yoksa kaldıramıyorsun Heralde Google desteğe bir ulaş
  9. O

Snapchatten anlayan varmı

3000 lerde şuan kanka yeni açtı ama hergun 100 felan artiyo 1716851817 Yeni açtı kanka 3000 civarı şuan
  10. O

Olm fotosuna mı bakıyom sanki hesabının skoruna bakıp cikiyom 1716825038 Elimde değil cidden inşallah şimdi yoksa bile ileride gönlü olur ne diyim
  11. O

Elimden gelmiyorki bakmamak :(
  12. O

3-5 yakın kız arkadaşı var onlar belki aşırı Snap atıyordur bilemiyorum
  13. O

Kendisi beni snapine çağırdı zaten ondan biliyorum kendini atmadığını 1716823930 Teşekkür ederim anladım umarım coğu kızdır ne diyim :)
  14. O

Ondan dolayı değil zaten kendini atmıyo ki sadece kaç kişiyle eklidir tahmini merak ettim
  15. O

Sevgilim değilde sevdiğim kız
  16. O

Hergün 1 Snap atıyor sadece yani 5-6 kişiyle normalmi bu durum
  17. O

Bir tanıdığım varda hergun Snap skoru 100-110 puan arası artıyor tahmini kaç kişiyle eklidir ki böyle artıyordur bilen varmı?
Top Bottom