Arama sonuçları: *

1. orhaneneskaratas

Bir ülkede vizesiz olarak 'kaçak' yakalanınca ne yapılır ?

dediğin gibi herkesin istemesi normal benim de istemem normal ama oraya boş veya vasıfsız olarak değil sağlam bir durumda, işimle gitmek daha iyi olacak gibi. önümüzdeki 2-3 senedeki gelişimime baglı olarak bir yol cizilecek ben de yaşayacagım bakalım hayırlısı..
  2. orhaneneskaratas

gitmem o zaman kanka gezer gelirim dert degil cok caresiz degilim meslegim var mal mülk var ama abdde yaşamak orada iş yapmak istiyordum. en azından birkac yıl.
  3. orhaneneskaratas

ne zamandan beri böyle bilmiyorum ama 5-6 ay önce trden çıkış yapan bir tanıdıgım suan abdde işe girdi çalışıyor yani tüm süreci bitti sınır kamp dava vs. meksika sınırından giriyor diye biliyorum. ben vize ile gidip yasal olarak kalmaya çalışacagım üniversite bitimi. ama beceremezsem kacak...
  4. orhaneneskaratas

cıkamayan olmadı da ondan yazdım yani. bizim giresunda adam kalmamış hepsi gitti hepsi hayatını yaşıyor bazıları dolar bazında milyoner oldu falan onları duyan zaten bir sekilde kacıp gidiyor 1-2 ay kampta gecirip cıkıyor
  5. orhaneneskaratas

amerikada herkes kamptan davadan vs cıktılar ve suan yasıyorlar
  6. orhaneneskaratas

İlk Valorant Editim Nasıl Olmuş ?

anladım onu devamını dinleyince :D
  7. orhaneneskaratas

İlk Valorant Editim Nasıl Olmuş ?

edit değil, video olarak da kötü çünkü şarkı sesi temiz değil. aynı şarkı, temiz ses ve kill anlarında güzel bir vurgu efekt ile cok güzel video olurmuş. şarkı güzel de ses temiz değil. 1657203887 şarkının devamını dinlememiştim. bu nasıl remix aga :D
Top Bottom