Arama sonuçları: *

1. qBedirhanq

Her yerden hackleniyorum🤯

statik ıp içim modeme reset atıp ip değişebilirsiniz
  2. qBedirhanq

google play de yokmus bitdefender veya kaspersky iyidir kaspersky önerimdir bitdefender ı kullanmadım 1737335253 çok bir şey yapamassın sadece şifreni değiş tüm hesaplarda steamde vs.
  3. qBedirhanq

https://www.malwarebytes.com/android bu av de güzeldir
  4. qBedirhanq

kaspersky ile taratın hocam free versiyonu var
  5. qBedirhanq

google desteğe yazın en kötü hemen pes etmenin anlamı yok hesapta sadece sizin telefonunuzun gözükmesi biraz sıkıntılı geldi ama
  6. qBedirhanq

çoğu şeyin çözümü var hocam zoruma giden mailin sizin yüzünüzden değil sitelerin güvensizliği yüzünden gitmesi
  7. qBedirhanq

2ad atlatma yöntemleri var ya hiç işe yarıyormu diye denemesemde var
  8. qBedirhanq

yaşamayan o stresi anlayamaz hocam sıkıntılı bir durum hesapların mailini değiştirmeyi deneyin
  9. qBedirhanq

cahillik değil hocam yaşadığın olayın tedirginliği diyelim bende çok bilgili değilim zaten bi ara merak edip virüsleri saldırıları araştırıyordum sayamayacagım kadar tür vardı üşenip bıraktım 1737333980 işim yok zaten rahatsız etmedin np
  10. qBedirhanq

hocam zaten ya site hacklenicek sızıntı öyle olucak yada site verileri kendisi satıcak başka ihtimal yok :D
  11. qBedirhanq

kötü haber vermek istemem ama sızmış bir kere silmen işe yaramaz hesapların maillerini değiştirebiliyorsan değişmeni öneririm hocam iyi geceler
  12. qBedirhanq

hocam eski ama sonuçta sızmışlar her an gidebilir sızdığı tarih gitmesine gerek yok sızıntıların ne olduğu gri yerlerde yazıyor 2 kere aynı fotoğrafı koymuşum 1 saniye 1737332947 1737333078 hocam garip olan bende craftrise oynadım benimkiler sızmamış garip geldi
  13. qBedirhanq

1737332742 3.süde canva hocam 1737332809
  14. qBedirhanq

hocam nasıl mailleri spam veya çöp kutusuna atıyorlar cok sıkıntı beni aşıyor biraz :D
  15. qBedirhanq

hocam dediğim 2fa discord için duymuştum diğer uygulamaları bilmiyorum 2fa ekle hepsine google destek ekibine yaz 1737332335 telefonum nerede diye aratıp maildeki sizin olmayan telefonları silebilirmisiniz hocam 1737332369 kaspersky da mailinizin veri sızıntısı varmı diye kontrol edebilirsiniz
  16. qBedirhanq

2fa token sayesinde atlanabiliyor diye bir şey duymuştum 2fa daki kod her dakika değişiyor ama token değişmiyor bu sayede atlanabiliyor gibi birşeydi çok eksik anlattım bilgi doğrumu emin değilim
  17. qBedirhanq

girdiğin sitelerde izin verdiğin çerezler yüzünden hesaplar gitmiş olabilir aklıma başka bir şey gelmedi virüs yok diyorsun tek seçenek çerezler gibi geldi bana
  18. qBedirhanq

İnstagram bot basma yardımcı olabilecek varmı

bot basmanızı önermem algoritmayı kötü etkiliyor reelslerş öne cıkarmıyor takipçi çok izleyen yok ancaak basmak istiyorsanız smm panellerde itemsatıs gibi yerlerde satıyorlar 10 k ne :D
  19. qBedirhanq

Instagram İnstagramdan Para Kazanma

hocam bende bir ara kendi isntagram botlarımı yapıp satmaya calısıcaktım ama ve 10k bot icin ahrcayacagım zamana değmez 2 k para için diye dusundum ki milletin daha ucuza alabiliceği smm paneller de var ne satabilrim dijital ürün olarak sizce 1732408625 bazı arkadaslar smm panellerden bot alıp...
  20. qBedirhanq

Netflix nasıl daha ucuza gelir??

satan kişi aile hesabı satın alıp, para verdiğin zaman seni aileye alıyor olabilir spotifyda öyle yapııyorlar
Top Bottom