Arama sonuçları: *

1. S

Instagram'da 165k takipçili hesabın baştan sona doğru bakmam kaç saatimi alır?

Hocam peki herkes böyle durumlar yaşamıştır. Sizce ben bu durumdan ne zaman kurtururum. Yani sinirim ne zaman geçer? Ders çalışırken bile aklıma gelebiliyor.
  2. S

Hocam insanın aklında kalınca kalıyor :D 1725541812 Hocam sizce bundan sonra ne yapmalıyım gerçekten çok sinirliyim 2 gündür. Evet belki ergence geliyor olabilir haklısın ama gerçekten kötüyüm. 1725541828 Ben Suri değilim kanks
  3. S

Hocam size yaşadığım olayı anlatıyım; Hocam ben denizdeydim birisini tanıdığım zannettim ona baktım tam tanıyamadım ama 2. Yi bakınca ne bakıyorsun kardeş diyerek resmen beni azarladı ve kucumseyerci bakış attı gitti. Bu olay 2 ay önce oldu sonra 2 gün önce ben bunla aynı otobüse bindim ondan...
  4. S

Hocam bilgisayardan mı bakmalıyım? Ve tahminen kaç saatimi alır?
  5. S

Arkadaşlar Instagram'da bir hesabın 165k takipçisi var ve ben yaşadığım yerde birisini bulmam gerekiyor. Bu kadar takipçi sayısına sahip hesabın baştan sonra doğru bütün kişileri görmek kaç saatimi alır tahminen?
Top Bottom