Arama sonuçları: *

1. S

Instagram Fake instagram hesabı nasıl anlaşılır?

Konuşmak istiyorsan normal bir şekilde konuş erkek ya da kız fark etmeksizin cinsiyeti yokmuş gibi sonra yazışmalarından anlamıyorsan ki yuh derim en kötü ihtimal foto moto istersin o da kuşku uyandırıyosa görüntülü falan ararsın
  2. S

Manzara storysi atan kıza ne yazılır?

Bu kadar ciddi ve resmi konuşmaya bence gerek yok. Dozunu aşmadan biraz eğlenceli ve şakalı yaklaşım çoğunlukla daha ilgi çekici olur. Rahat ve net olmak önemli netlik derken A dan başlanıp B ye C ye atlanacak adımda X Y Z ye atlamamak tabii ki.
  3. S

Kanalım Sizce Nasıl? Yapıcı Yorumlar Bekliyorum / Eleştirilere Açığım

Thumbnailler çok fena değil ama bence biraz daha geliştirilebilir tam göze hitap etmiyor. Bilinen markalarda marka ismine pek fazla gerek kalmaz ama bilinmeyen markalarda thumbnaile marka ismi model ismi yazabilirsin, iki elini de kullanmadığın sürece kendini thumbnailin ortasına değil de biraz...
  4. S

birisi ailemden birisini aramis ve yalan soylemlerde bulunmus

Teyze Aile kart çalma olayı umursanacak bir şey bile değil ama çocuğu dava et ailesi uğraşsın arkadaşın da dediği gibi. Bilgilerini de ulu orta paylaşma her şeyi herkese söyleme
  5. S

Evlenilecek Dediğimiz kızın **Hub'da videosu varmış

Kanka ben meraktan instagram hesabına bakayım dedim 50 tane hesap var fotoğraflarda da evlenilecek gibi durmuyor maalesef sen bence ciddi olamazsın ciddiysen şu an gülünebilecek her şeyden daha komik
  6. S

Evlenilecek Dediğimiz kızın **Hub'da videosu varmış

Kanka instada bi ara bi post dolanıyordu çok güzel gülüyor aşık oldum diye videonun içerisinde bir kız vardı ona çok benziyor sanki? xd
Geri