Arama sonuçları: *

1. spaghettisosu

Discord Erişime Açıldı (Sanırım)

Bende kapalı.
  2. spaghettisosu

165FPS VİDEO KAYDI ALIYORUM AMA VİDEO EDİTLEDİKTEN SONRA 60 FPS ye DÜŞÜYOR

YouTube'ye yüklüyorsanız her halukarda 60FPS olacak video, sizin aldığınız FPS önemli değil. Muhtemelen OBS'den de 60FPS kayıt alıyorsunuz.
  3. spaghettisosu

🟠 Jahrein tutuklandı!

Hayır dostum, X bir şehirden normal bir insan olarak yazmıyorum. Benim başıma da geliyor o kötü yorumlar, küfürler ben hepsine dava mı açayım şimdi :D Kalp atıp geçiyorum kudursunlar diye. En mantıklısı bu bence. Zamanıma da değmez zaten. Yargıda jahrein üstün olmayabilir, ama bütçe konusunda...
  4. spaghettisosu

🟠 Jahrein tutuklandı!

Umrumda olmaz açıkçası. Bana her zaman söven birileri olacak, ne kadar dava açarsam açayım bir şey değişmeyecek, buna karşı çıkmak yerine onlara uymak, ve onların da anasına bacısına sövmeyi daha mantıklı buluyorum. Kaldı ki, kendine küfür edenlere kendisi de küfür ediyor üstüne dava açıyor. Bu...
  5. spaghettisosu

🟠 Jahrein tutuklandı!

''Jaho senin düz ensenin köküne şapalağımı koyam'' Sen ne pis bir !?^-*1-4 çocuğusun dava açıyorum sana!! Fikirlerine ve yaptığı şeylere karşı olsam da, eğer haksızlık var ise adaletin yerini bulmasını, eğer gerçekten hakettiyse hakettiği cezayı almasını desteklerim.
Geri