Arama sonuçları: *

1. thepublicman

🚨 TİKTOK'UN DA KAPATILMASI AN MESELESİ! 🔥

Koca platformu sanal dilenciliğe döndürdükleri için destekliyorum ama instagramın kapatılması hata
  2. thepublicman

Telegram bildirimler gelmiyor

Telegramda iki gündür sorun yaşıyorum benim gibi yaşayan var mı? Grup - kanallardan gelen mesajların bildirimi çok geç düşüyor veya grup adına tıkladığımda görebiliyorum webte de windows uygulamasında da aynı. Benim gibi sorun yaşayan var mı? Hiçbir şey de değiştirmedim kendi kendine oldu
  3. thepublicman

Önerebileceğiniz Reklam ajansı?

seo uzmanlarıyla görüş
  4. thepublicman

twitter sınırlama getirdi

Twitter için alınan kararın mantıken teslayı etkilememesi lazım ama nasdaq piyasasına hiç hakim değilim, tesla da olan olay birkaç yıl önce tesla hisseleri çok pahalı diye tweet attı 900 den 750 civarına düştü sonra %2400 bedelsiz bölünme açıkladı hisse 3'e katladı bununla ilgili üniversite...
  5. thepublicman

twitter sınırlama getirdi

elon iyice saçmaladı büyük ihtimal vazgeçecek twitter konuşulsun diye yapıyor klasik hareketleri daha saçma karar görmedim ya da düşükten hisse toplayacaktır diyeceğim halka açık değil tesla da benzerini yapmıştı :)
  6. thepublicman

Yeni patron hızlı çıktı ! Elon Musk Twitter'da mavi tik parası alacak !

Çoğu ünlü-kurumsal firma satın alır 20 dolar onlar için çerez akıllı adam
  7. thepublicman

Rekabet Kurumu'ndan Facebook ve WhatsApp'a rekor ceza !

Verilen ceza nedenleri farklı ve yurtdışında verilen cezaların gerekçeleri çok daha ağır. Bizde ki pazar payına uygunsuz hareket etmesi gibi gözüküyor
  8. thepublicman

Instagram Çekiliş(!) kazandınız! Gerçek mi?

Yanlış bilmiyorsam yetki belgesinin tarihi de geçmiş :D
Top Bottom