Arama sonuçları: *

1. Y

Twitter Twitter Hesabım Hacklendi

Hocam dünkü fark edişimden sonra çok kullanmadığım ''Touch VPN - Ücretsiz VPN ve Proxy'' eklentisini mağazadan kaldırdım. Bu yüzden sormuştum net bir geçmiş olsa direkt atardım arayüzlerden çıkarabildiğim kadarıyla bu eklentiydi. Başka tarayıcı olarak Opera GX var. Ama orada herhangi bir şifre...
  2. Y

Hocam chrome store'da eklenti geçmişimi görebiliyor muyum?
  3. Y

O gece tamamen açıktı ve online'dım hocam. Hatta Twitter'da da geziyordum. Üstelik başka Twitter hesaplarımda da aktiftim. Geçmişimde gördüğüm kadarıyla o saatte tam olarak başka bir Twitter hesabımda geziyormuşum.
  4. Y

Çok saçma o zaman tası tarağı toplayıp hepsini kapatalım?
  5. Y

Hocam burayı kaç kere hatmettim hiçbir işe yaramıyor. Çok basit şeyler anlatmışlar. 1680344753 Hocam tamam Twitter hadi neyse. Gerekirse kapatırım da. Bu ele geçirilme ya WP, iCloud tarzı yerlerde de olursa?
  6. Y

Destekle geçmeye çalıştım ama birebir direkt iletişim kanalı bulamadım. Yardım edebilir misiniz?
  7. Y

acaba ondan olabilir mi diye düşündüm demek ki değilmiş ayrıca otomasyon ayarına baktım o da kapalı. hala çözüm bulamamış olmanın verdiği gerginlik var hocam üzerimde.
  8. Y

Iphone kullanıyorum hocam. Gerek olduğunu sanmıyorum yine de yapmalı mıyım? 1680303979 hocam düşündüm de bu ileride insta google whatsapp'a geldiği zaman nolacak konu 1680305093 Hocam TweetDeck Ekiplerini aç Bu ayar açık olduğunda, TweetDeck Ekipleri özelliğini kullanarak herhangi birini...
  9. Y

İkisi de doğru hocam.
  10. Y

Gerçek eklentilerin linkini atabilir misiniz oradan doğrulayayım.
  11. Y

Google Çeviri ve UBlock Origin.
  12. Y

Google geçmişimdeki tüm çerezleri temizledim. 2 Adımlı doğrulama açık. Açık olmasa bile oturum açma geçmişinde ve cihazlarda görülmesi lazımdı bence. Bot erişimi konusu kontrol edilmezse bundan sonra hep böyle mi kalacak demek oluyor bu? Bu ekranda da temiz gözüküyor.
  13. Y

Botlara erişimi nasıl anlayacağım. 1680302347 Oturum çerezini nereden kontrol edebilirim? 1680302382 Evet ilk fark edişimin anından KS ile tam tarama yaptım ve virüs bulunamadı. Zaten virüs endişesiyle korsan hiçbir uygulama kullanmıyorum.
  14. Y

Peki oturum açma geçmişinde gözükmemesi normal mi?
  15. Y

İnternet ve bilgisayar kullanmayı bilen birisiyim öyle gördüğüm her linke atlamam yani. Ayrıca ''Airdrop'' ''Coin'' ''BlockChain'' tarzı şeylerle de ilgilenmiyorum bu nedenle aslında benim uzak olduğum bir dünya burası. Önyargılı yaklaşmayıp konuyu okumaya devam edin lütfen. Bugün rastgele...
  16. Y

gelen editörlük teklifi

düzeltecektim, diğer resimlerde varmış. deneyebilirsin.
  17. Y

gelen editörlük teklifi

bedava peynir :) ham videoları alma ihtimali?
  18. Y

twitterda köprü bağlantısı kurabilir miyim.

bu videoyu tweet'imde köprü bağlantısı ile belirtmek istiyorum ''bu video'' olarak. nasıl yaparım.
Top Bottom