Arama sonuçları: *

1. Aquaman

Youtube kanalımda reklamını yapmadığım ürünler hakkında

Reklam etiketini koyduktan sonra ister sesli ister yazıyla bunun reklam olmadığını bir anlaşman olmadığını herhangi bir ücret almadığını belirtebilirsin ama o reklam etiketini koymak zorundasın
  2. Aquaman

Youtube kanalımda reklamını yapmadığım ürünler hakkında

İstersen 1 kişi izlesin o etiketi koymak zorundasın (yönetmenliğine göre). Videolarina kenara köşeye 10 saniye gözükecek bir etiket atsan yeterli olur
  3. Aquaman

Twitch yayın izleme sorunu

yemin ediyorum bıktım bu servis sağlayıcılardan ya yemin ediyorum gına geldi 1 tane adam akıllı servis olmaz mı Bir de neden böyle bir şey yapıyorlar acaba
  4. Aquaman

Koskoca twitch bir sunucu açmadı ya şu ülkeye yazıklar olsun 1615744470 kankam neredeyse tek eğlencem diyebilirim ya valorant-twitch ikilisinden başka bişeyim yok :)
  5. Aquaman

Denendi. 1615744049 düşük gecikme kapalı kullanıyorum. 1615744118 Bir arkadaş İnternet servis sağlayıcıların yurt dışı veri giriş çıkışlarını kısıtladığını ancak twitch TR ye sunucu kurarsa sorun çözüleceğini söylemiş bunun doğruluğu var mı ?
  6. Aquaman

Twitch platformunda yayın izlerken sürekli donuyor 1080/720 sürekli donuyor 460/320 bile arada donuyor ne yaptıysam sorunu çözemedim. Bağlantı hızım şu şekilde Bilgisayarım : Monster Abra A7 v.20 (10500H/1650Tİ)
Top Bottom