Arama sonuçları: *

1. C

düşük pc ile YouTuber olunur mu?

Kaldırıyor CS6 ve CS3 sürümlerini.
  2. C

Hocam Photoshop cs6 açıyor ama antivirüs yakalıyor? Başka alternatif photoshop programı olmaz mı?
  3. C

Hocam Photoshop öğrensem belirli şirketlere çalışabilir miyim? Sonra pc alınca Youtubeye dönerim.
  4. C

Photoshop öğrensem belirli şirketlere çalışabilir miyim? (Konu dışı oldu ama neyse)
  5. C

2.ele karşıyım alacaksam sıfır alırım.
  6. C

Mesela hangi oyunların videosunu çekmeliyim? RimWorld, Stardew valley ve Warband yüklü.
  7. C

Merhaba dostlar, Başlıktan da dediğim gibi düşük sistemle youtuber olunur mu hayalim bu sistem Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek 4 GB RAM Intel HD Graphics 1 GB
  8. C

Youtube para kazanmayı nasıl açarım?

Değişti o artık. Nasıl yapacağım 500 abone?
  9. C

Youtube para kazanmayı nasıl açarım?

Merhaba dostlar, Bir an önce 500 aboneye ulaşmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? RimWorld, Stardew valley, Skyrim gibi oyunlar çekiyorum. Oyun kanalım var.
  10. C

Youtube Oyun videosu mu hikaye anlatım videosu mu?

Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek 4 GB RAM Intel HD Graphics 1 GB Harita tabanlı Karışık strateji oyunlarını oynayamıyorum strese giriyorum.
  11. C

Sevmiyorum o oyunu.
  12. C

Düşük sistem ile internetten para nasıl kazanılır?

Kamera açmak zorunlu mu? Webcam bozuk da. Tiktok'u sevmiyorum.
  13. C

Hangi oyunun videosunu çekeyim? Düşük sistemim var. RimWorld, Stardew valley, Warband felan.
  14. C

Arkadaşlar hangisi sizce?
  15. C

Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek 4 GB RAM Intel HD Graphics 1 GB. 1723407320 Youtube den video çeksem olur mu?
  16. C

Merhaba dostlar, Oyun videosu mu çekmeliyim? Hikaye anlatım videosu mu? Easter Egg gizem anlatan video mu?
  17. C

Merhaba dostlar, İnternetten para nasıl kazanılır düşük sistem ile? Youtube de oyun videoları çekmeyi denedim tutmadı. 50 video sildim. Başka fikri olan var mı?
  18. C

RimWorld hikaye anlatım videosu nasıl hazırlanır?

Videoyu çekme konusunda oyunda max 700 gün mü geçirmem gerekiyor. Audacity gibi programla mı kaydeteyim sesimi yoksa Bandicam yeterli mi? Müzik bulma konusunda yardımcı olur musun?
  19. C

RimWorld hikaye anlatım videosu nasıl hazırlanır?

Merhaba dostlar, RimWorld hikaye anlatım videosu nasıl hazırlanabilir? Yardımcı olursanız sevinirim. O kadar çok araştırma yapmama rağmen bir türlü çözemedim. Edit yeteneğim iyi durumda. Bu tür videolar çok tutuyormuş. Bu işi bana öğreten varsa memnuniyet duyarım.
  20. C

RimWorld sinematik hikaye videosu nasıl hazırlanır?

Mikrofon uzak kalıyor ağzımdan. Sesin gidip gitmediğinden şüpheleniyorum. Kanalımdan video atsam bakar mısınız?
Top Bottom