Arama sonuçları: *

1. DerratiX

Youtube Bu profil fotosu uygun mu?

nyangostar koy guzel olur
  2. DerratiX

Yayın sırasında yüksek FPS fakat akıcılık yok

İşlemcinden mi veriyorsun yoksa ekran kartından mı yayını? Ekran kartından veriyorsan AMD düşük çözünürlüklerde hafif blur ve pixellenme yapıyor.
  3. DerratiX

Amd Ekran Kartı Çöp mü yayın konusunda ?

Çöp değiller ama izlediğim bir videoda 1440P gibi yüksek çözünürlükte AMD'nin aynı olduğunu, hatta Nvidiayı yer yer geçtiği yerleri gördüm yayın anlamında. Ne kadar doğru bilmem.
  4. DerratiX

İngilizce bilmeden ingilizce kanal açmak?

Bu adamın videolarını çok beğeniyorum. Eskiden sadece yazılar ve görsellerle video yapıyordu. Genellikle basit seviye ingilizce ve ingilizce terimler kullanıyor. It's Time videosundan önceki videolarına bir bakabilirsin. https://www.youtube.com/@MRSLAV/videos
  5. DerratiX

Youtube YOUTUBE OYNATMA LİSTESİNİ İNDİRMEK İÇİN HANGİ PROGRAMI KULLANMALIYIM ?

Ben bunu kullanıyorum. https://www.videoder.com/tr
  6. DerratiX

Disney+ aylık üyelik hakkında bilgi istiyorum

https://help.disneyplus.com/csp
  7. DerratiX

Amd Ekran kartı ile Yayın açma

Yani, kafi.
  8. DerratiX

Amd Ekran kartı ile Yayın açma

AMD Kartlarda böyle. düzeltmenin pek bir yolu yok. Nvidia kartlar yayında daha iyi.
  9. DerratiX

Youtube Kanalım İçin Yaptırdığım Müziği Değerlendirir Misiniz?

Bir öneri daha vereyim, bir videonuza baktım. intro müziği "direkt" bitiyor. onun sesini hafif hafif azaltarak bitirmesini sağlarsanız daha güzel olur. Bunlarda, şarkı değil ve büyük ihtimalle melodi direkt bitiyor ama, sizde böyle bir efekt yapabilirsiniz. hoş durur.
  10. DerratiX

Kendini sıfır bilgi bilmeden yaptıysanız sıkıntı yok. Ona göre bile güzel olmuş. Eğer yüksek bütçeli bir şey istiyorsanız, Fiverr'dan birisi ile çalışabilirsiniz.
  11. DerratiX

Şarkı okay geldi. çok kaliteli değil ama, sıkıntı yaratmaz sırıtmaz. videoyu birazcık basit buldum. çok kullanılmayacaksa sorun yok tabi ama, fontun sürekli aynı olması felan. gerçekten sıkıcı geldi izlemesi. buraya güzel bir typography bırakayım. birazcık ilham alabilirsiniz. (Şarkılar baya...
  12. DerratiX

Discord'ta yayın açarken donma oluyor

donanım hızlandırma açıksa kapat.
  13. DerratiX

Twitch Twitch yayınını Facebook'ta canlı paylaşma

o zaman bilemiyorum valla, kusura bakmayın.
  14. DerratiX

hepsinden yayın başlat işte aynı anda. capture card ile yayın açmıyor musunuz?
  15. DerratiX

aynı anda hem twitch hem dlive hem facebook hem youtube'dan yayın açabilirsin.
  16. DerratiX

Youtube'a yeni başladım önerileriniz var mıdır?

Edit öğren. Videoların mümkünse 5-6 dakikadan uzun olmasın. Oynayacağın oyunu yaparken, seninde eğlendiğine emin ol. zevk almadığın bir şeyi yapma. Küçük küçük montajlar koy, ama dozunu fazla kaçırma. Mümkünse Facecam kullan. Duygularını en iyi mimiklerle ifade edebilirsin. Bir espri...
  17. DerratiX

Twitch için yayın açma

Olur malesef. çok stabil değerler veremezsiniz.
  18. DerratiX

Twitch için yayın açma

OBS ayarları hakkında bilgi veremeyeceğim malesef. Ama yayınlarınız çok stabil olmaz. upload en az 5 olmalı.
  19. DerratiX

twitch studio donanım zayıf diyor

Hocam benim burada zaten işlemci ve kartı küçümsemek gibi bir isteğim yok. zaten kendim daha zayıf bir sistem kullanıyorum. Ama bu uygulama tamamen herkesi kapsayan bir uygulama. Amerika bazlarında bu sistem yayıncılık için zayıf bir sistem. Ama tekrar okuduğumda, bilmeyen için biraz gömmüş gibi...
  20. DerratiX

twitch studio donanım zayıf diyor

RTX 3060'ın Ortalamanın hafif üstü bir kart olduğunu söylemek, bence yanlış bir bilgi değil. sonuçta orta seviye ekran kartı diye geçiyor. yanlış bilgi vermeye çalışmıyorum. sadece Türkiyede çoktan üretimi bitmiş kartlar, hala kullanıldığı için garip geliyor bence. eğer üslübumda yanlışlık varsa...
Top Bottom