Arama sonuçları: *

1. E

imzamdaki sistem ile twitch yayını

netim 10 mb upload var yeterli ama hangi değerleri vermem gerektiğini bilmiyorum kaliteli bir yayın için
  2. E

imzamdaki sistem ile twitch yayını

streamlabs hangi ayarları yapmam gerek yardımcı olabilirmiisniz amd ekran kartı kodlayıcısı kötü olduğu için çamur gibi gidiyor yayına ne yapmam lazım işlemcim hangi ayarlar için yeterlidir
  3. E

obs studio yayın ayarları nasıl yapmam gerek

amd ekran kartım olduğu için yayını ekran kartından verince görüntü leş oluyor işlemciden vericeğim hangi ayarlarda vermem gerek yardımcı olabilirmisiniz upload 10 bu arada
  4. E

amd ekran kartında yayının bulanıklaşması

arkadaşlar ben yayın açıyorum sistemim imzada yazıyor ama yayını ekran kartından vermek isteyince görüntü bulanıklaşıyor bit hızını ne kadar yükseltirsem aynı ne yapmam gerekir işlemcim yayın için yeterlimidi
  5. E

Dr. Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında Yarın Disney+'ta!

hala gelmedi sanırım bende gözükmyüor
  6. E

Daredevil Luke cage punısher gıbı dızıler gelmedı ne zaman gelır bılgısı olan var mı
  7. E

sinemada izledim tekrar izlemek güzel olucak
  8. E

Amd Ekran kartı ile Yayın açma

r5 1600 af yeterlimidir sizce yayın için
  9. E

ryzen 5 1600 af
  10. E

arkadaşlar amd ekran kartım ile yayın açarken pubg valorant gibi hareketli oyunlarda görüntüde pikselleşme oluyor ama işlemciye çektiğimde düzeliyor ekran kartından vermek istiyorum ne yapmam gerekiyor kullandığım platform streamlabs anladığım kadarıyla amd ekran kartları görüntü verme açısından...
  11. E

twitch de pikselleşme ile ilgili sorun

arkadaşlar yayında tft oynarken kameranın ve yayının kalitesi çok iyi rocket league veya pugb gıbı hareketli oyunlarda düşük pikselleşme oluyor 6000 bit trade veriyorum sistemim imzamda streamlabs kullanıyorum hangı ayarları yapmam lazım yardımcı olurmusunuz
  12. E

Yayınlarımda internetim ve pc iyi olması halinde droplar oluyor ufak

arkadaşlar 4.90 mb internetim var ama droplar oluyor ufaktan streamlabs den yapıyorum yayını yardımcı olablirmisiniz
  13. E

bu sistem ile yayın yapabilirmiyim

gtx 1650 ryzen 5 2600 16 gb ram valorant cs go pubg rocket league ve hikayeli oyunlar internet upload 9
  14. E

-18 twitch donate/sub olayı

Evet Hocam Öyle yapıcaksınız 18 yaşına geldiğinizde de kendi iban numaranızı gireceksiniz
Top Bottom