Arama sonuçları: *

1. G

Youtube Kalite kaybı yaşamadan video çekme programı önerisi

Buradaki ayarların kullanımını bilmeden ayarlamak yerine Gelişmiş yerine Basit ayarlardan direkt Yüksek kalite ayarına alın.
  2. G

Twitch Twicht kara para.

Yıl olmuş 2021, hala arkadaş mağduru olmayan kaldı mı ya 🤣 Hepsi de arkadaş mağduru maşallah; arkadaş seçiminde mi çok iyiyiz, yoksa rol kabiliyetimiz mi yüksek seviyelerde?
  3. G

Twitch kara para.

Aynen öyle. Sosyal mecraların geneline karşılar (biraz da güvenliği konusunda geri kalındığı ve tam sağlanamadığı için) ama Twitch konusunda artık öyle bir yola bile gidilebilir.
  4. G

Twitch Birisi bana Twitch'te bot attı ve anlamadığım bir şey yazdılar

O zaman iyi bile :D Chati rahatsız etmedikçe sorun yok. Biraz bakındım, botu basanın çekmesi gerekiyormuş galiba gitmeleri için.
  5. G

Aga takipçi sayısı olarak okey güzel de, chatte çok sinir bozar ya :D Chatten banlasana bi', gidecekler mi merak ettim. 1628084719 Anlamı aynı, s çoğul eki anlamında olabilir, tam bilmiyorum.
  6. G

"gg" Nice play Maç sonunda kullanılır genelde :D
  7. G

Akşam yatmadan önce 1 kavanoz bal falan mı yiyosun bu nasıl bir şey, ben 10 ay sürünsem böyle bir şey gelmez başıma :D Banlanacağını sanmam, çünkü sen atmamışsın.
  8. G

Twitch 🎯[Rehber] 🎬Better TTV Nedir? Nasıl kullanılır? Ayarlar

Emeğine sağlık gayet güzel bir inceleme olmuş, okunaklı olması da bilgilendirici yönünü iyice geliştirmiş :D Sayfa işareti aldım, lazım olduğunda tekrar tekrar okuyacağım büyük ihtimalle :D Teşekkürler.
  9. G

Bu sistemle yayın açabilir miyim ?

İşlemci soğutmanız iyi ve o upload stabil ise 720P açılır bence.
  10. G

Mansur Yavaş twitche başlıyor !

Bundan ala hizmet mi olur?
  11. G

Mansur Yavaş twitche başlıyor !

Cities Skylines oynasın :D Twitch vergisi gelir bunun üzetine.
  12. G

PC Çok Isınıyor Napmam Gerek

İşlemci 80 görüyorsa macun yenileyebilirsin.
  13. G

En sevdiğiniz Twitch yayıncısı kim?

@FrozenN @Furyy sizi tek saymışlar la :D
  14. G

Obs den çektiğim videoyu izlerken donuk donuk gösteriyor

Tamamdır. Çok teşekkür ediyorum hocam yardımların için. Bir konuda iki kişiye yardım ettin. Kalite gayet mükemmel oldu valla :)
  15. G

Dosya boyutu yüksek olur demiştiniz hocam galiba ben zaten editleyip YouTube'a uploadladıktan sonra siliyorum videoyu. Performansa çok etkisi olursa 16'ya yükseltirim. Bir de son olarak şey sormak istiyorum : Kayıt Biçimi mp4 iken böyle bir uyarı çıkıyor, mkv yapınca gidiyor. Ama mkv'yi...
  16. G

Yayında CBR duruyor zaten hocam. Kayıtta CQP var. CQ-15 ve B-Frame-2 olarak ayarladım.
  17. G

Tamamdır bunu sormak istemiştim. Çok teşekkürler. Ayarlamaları deneyerek yaparım ben o zaman :)
  18. G

Dediğiniz ayarı yaptım, CQ 17'den düşerse kalite artar mı? Veya B-Frames dediğinizin ayarını nasıl yaparım hocam? 1614670170 Yani 1 olabilir dediniz ya, 2-3 olursa kaliteye nasıl etki eder?
Top Bottom