Arama sonuçları: *

1. Knnmw

Youtube YT YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN OYUN ÖNERİSİ

Yayın için de oyun için de toplama veya hazır pc daha iyi olur eğer kariyer hedefiniz buysa. En basitinden 16gb ram aldınız ama artık çoğu oyunda 16 yetmemeye başladı 32ye geçmeniz gerekiyor ve bu iş laptoplarda daha zor olur.
  2. Knnmw

Youtube YT YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN OYUN ÖNERİSİ

Rimworld, oxygen not included vs. bunun gibi oyunların böyle modlanmış bir şekilde oynanması tutuyor şu sıralar örneğin: Ackie Terraria oynayan bi adam falan vardı o iyiydi. Yani fikirleri orijinal tutmak önemli. Aynı zamanda milletin seveceği şekilde orijin olması da önemli. "Bence"
  3. Knnmw

Twitch Twitch Yayınları İçin Ekip Arkadaşları Arıyoruz

Güzel olmuş hocam elinize sağlık. İnstagramda orda burda o kadar cs fanboyu gördüm ki artık milleti öyle sanmaya başladım kusura bakmayın :*
  4. Knnmw

Csnin şuanki rank sistemi de o kadar iyi değil ve ff mekaniği her oyunda olan çok basit bir şey ve bunun csde olmaması eksikliktir her valorantı gördüğünüz yerde cs şöyle böyle demeyi bırakın da şu oyunları artıları ve eksileriyle verin. (Şimdiden max valocu diyecek düşük zeka belirtili...
  5. Knnmw

Onda da bir tick rate değindiler sanırsam dediğim şeylerden pek umut yok gibi.
  6. Knnmw

Hocam oyuncu atma,ff verme,tick problemi ve pingde var bunlarda hafife alınacak şeyler değil bence çünkü işimiz çıktı diyelim ya da karşıya hile geldi ff verip çıkamıyoz ben illa takımda afk olmasını mı bekleyeceğim.
  7. Knnmw

Csnin teknik problemleri olmasa çok daha iyi oyun ama biraz eksiği var.
  8. Knnmw

Spotify'a 10 TL değer mi?

yt music yeterli,bence spotifya gerek yok
  9. Knnmw

Yayın/Video Yapmak istiyorum?

dia da pek fazla ilgi çekeceğinden emin değilim ben kendine müzisyen veya eray gibi goygoy+oyun daha çok hoşuma gidiyor benim tryhard oyunlara göre erayın falan da 10k+ izlendiğini varsayarsak hiç de kötü fikir değil bence
  10. Knnmw

webcammi almak yoksa rammi

Benim düşüncem kamerasız yap ama biraz daha kaliteli yayın yap.
Top Bottom