Arama sonuçları: *

1. Lloydˢᵗᵉʳ

Youtube Video kullanılamıyor Bu içerik kullanılamıyor, daha sonra tekrar deneyin Hatası

Dediğim ayarlar eklenti içindi. DNS panosuna tekrar baktım. Ayarlarda sitelere özel aktif/pasif ayarı yok. Yalnızca sunucu ayarlarından engelleme listelerinin tümünü kaldırıp, kullanıcı kurallarına YouTube reklamlarının ağ adlarını eklersen (kuralların bulunduğu veritabanı vardır bir yerde) o...
  2. Lloydˢᵗᵉʳ

Youtube Video kullanılamıyor Bu içerik kullanılamıyor, daha sonra tekrar deneyin Hatası

Ayarlarda Beyaz listeyi tersine çevir gibi bir şey olması lazım (ya da Kara Liste'dir adı). YT'nin adresini oraya ekleyince sadece orada engelleme yapar.
  3. Lloydˢᵗᵉʳ

Ayarlamalardan farklı filtreleri ekleyin. 3. parti çerezleri engelleyin vesaire. DNS'i ücretsiz kullanabiliyorsun. Yalnızca aylık belirli bir veri sınırı koyuyor ki ulaşması zor. Aştığında da filtreleme yapmayan normal DNS gibi çalışıyor. Ben Adguard'ın masaüstü ve mobil uygulamasını...
  4. Lloydˢᵗᵉʳ

https://adguard.com/tr/adguard-browser-extension/overview.html Eklenti üzerinden DNS filtrelemesini de aktif edebiliyorsun, haliyle tarayıcıda çalışıyor sadece. Tüm bilgisayardaki istemler için engelleme yapmak istersen DNS hizmetini de kurabilirsin (DoH'u tavsiye ederim)...
  5. Lloydˢᵗᵉʳ

Adguard eklenti/DNS'i veya Brave'in engelleyicisini kullanabilirsin. Sorunsuz çalışıyor hepsi.
  6. Lloydˢᵗᵉʳ

Jrokez olarak bilinen Oğuzhan Dalgakıran hayatını kaybetti.

Şaka gibi geliyor gerçekten, gördüğüme inanamadım ilk başta. Allah rahmet eylesin. 1755465635 Tam bu mesajı yazdıktan sonra denk gelen şarkıya bak. Hayat gerçekten garip.
  7. Lloydˢᵗᵉʳ

Kick’e erişim engeli mi getirildi?

Giriş falan yapılmıyordu bende de, az önce oturum açabildim VPN'siz. Önerilen kanallar yüklenmiyor sidebar'da hala ama yayınlar falan sorunsuz oynatılıyor. Tekrar bir deneyin, düzeldi gibi.
  8. Lloydˢᵗᵉʳ

Youtube Hesap Değiştirince Farklılaşan Bildirim İkonları

YouTube'da kullandığım 2 hesabım var. Ve son zamanlarda bu hesaplarım arasında geçiş yaptığımda sağ üstteki bildirim ikonlarının da değiştiğini farkettim. Epey garibime gitti doğrusu. Dikkatli bakınca aradaki farkı görebiliyorsunuz. Diğer kanalımın abone sayısı 842, diğer ise 17 falan. Belli...
Geri