Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

Twitch sizde de çöktü mü?

Teşekkür ederim.
  2. MeynnZenith

Twitch sizde de çöktü mü?

Twitch'e giriyorum, hesabımda oturum açık. Ama sanki oturum açık değilmiş gibi rastgele kanallar önüme çıkarıyor. Takip edilenler kısmı boş, izlemeye devam ettiğim yayın tekrarları sıfırlanmış. Hatta yayın tekrarlarında chat akmıyor "Görüntülü Sohbet şu an mevcut değil." diyor.
  3. MeynnZenith

youtubeden kullanılan bir adı kullanabilir miyim

Futbolik. Ya da ismi futbol terimiyle birleştirip "FutboLİG" yapabilirsiniz. Şimdi bir baktım da ne kadar çok Futbolig adlı kanal varmış lan :D.
  4. MeynnZenith

youtubeden kullanılan bir adı kullanabilir miyim

Dostum çok merak ettim, kanal adı neydi o adamınkiyle aynı olan? Hem futbol hem de rafadan tayfa kanalı için uygun nasıl bir ad olabilir acaba çok şaşırdım.
  5. MeynnZenith

twitch 1000 upload ile kaç bitrate alabilir ?

O zaman platformun ve uygulamanın sana izin verdiği maksimum seviyede bitrate vereiblirsin. Bu internetle sorun yaşayacağını sanmıyorum.
  6. MeynnZenith

twitch 1000 upload ile kaç bitrate alabilir ?

İnternetin zaten yeterli seviyenin üstünde. Kökle 8K bitrate.
  7. MeynnZenith

Twitch Prime aboneliğim görünmüyor!

Bir kanala 17 aydır aboneydim ve her ay sorunsuz abone olabiliyordum "Prime ile ücretsiz aboneliğini kullan" diyerek. Ama şu anda tekrardan aboneliğimi devam ettirip 18. ayımı yenileyemiyorum. Abone ol kısmında "Prime aboneliği başlama tarihi 24 Haziran." diyor, normalde "Yenilenme tarihi: Bugün...
  8. MeynnZenith

amazon prime gaming prıme day 30 ucretsiz oyunları

Mass Effect Legendary Edition, NFS: Heat, SW oyunları, GRID Legends falan veriliyor, bir tane eli bir tarafında bebe çıkıp "çöp" diyor. :D Siz şaka mısınız ya, 8TL'ye çıktığı günden beri muazzam içerikler ve avantajlar sundu Amazon Prime, daha bir sürü oyun, oyun içi içerik falan verdi. AAA...
  9. MeynnZenith

HBO MAX SIZCE GUZEL YOKSA DISNEY PLUS MI GÜZEL

Yakında neredeyse tüm Marvel içerikleri Disney+'a gelecek, haberiniz olsun. Eğer Marvel fanıysanız ya da izlemek istiyorsanız aklınızda bulunsun.
  10. MeynnZenith

webcammi almak yoksa rammi

Hem yayın hem de oyun için tabii ki de öncelik RAM yükseltmesi olacaktır. Aldığın RAM, marka-model olarak elindekinin aynısı olursa çok daha stabil ve performanslı çalışır. Aynı özellikler de farklı marka da alabilirsin tabii ama bunu önermem.
  11. MeynnZenith

Donanım Arşivi v4.5 kutu açılışı / incelemesi / oyun testi videom

Güzel, bilgilendirici ve samimi bir video olmuş. Başarılarınızın devamını dilerim. Bir like attım videoya.
  12. MeynnZenith

Omegle 30 gün ban yedim Omegledeki 30gün banı nasıl kaldırabilirim?

Ya olm sdlgjdflkjhsdflkgjsdşlgkaşdg jktuh
  13. MeynnZenith

Youtube Enes Batur iyice Saçmalamaya başladı.

Çok haklısın, kötü örnek olan içerikleri mevcut. Ancak ulusal TV kanallarımızda kadına şiddeti gösteren, mağduru daha da mağdur durumda bırakan, cinselliğe imada bulunan, silaha özendiren birçok içerik varken ve üstelik bunları her kesim kolayca açıp izleyebilecek haldeyken internetteki kişilere...
  14. MeynnZenith

Twitch Twicht kara para.

O kadar çok mu??? o.O2
  15. MeynnZenith

Twitch Twicht kara para.

Özet olarak isimleri söyler misiniz?
  16. MeynnZenith

"pankyy" İsimli Yayıncı Fake Bit Olayını Yaptığını İtiraf Etti.

Anlatmış videoda zaten oraları. Belki de yapmıştır bilemiyorum, hiçkimse bilemez. Ama benim açımdan, yaptığını sanmıyorum.
  17. MeynnZenith

Çok uzun yıllardır takip ediyorum Mete Abi'yi. Her çeşit videolarını izledim, başka kişilerle yaptığı yayınları izledim. Bu adamın böyle bir şey yapacağını gram düşünmüyorum. Pankyy'dir, bilmem nedir onları da az çok bildiğim için, gençlere hitap eden kroca davranışlar sergileyen kişiler yani...
  18. MeynnZenith

Biz de şunu diyoruz: Sence gerçekten vicdanen mi bunu itiraf etti yoksa korkup, en azından belki bir şekilde cezam hafifler korkusuyla mı? Bence cevap gayet açık.
  19. MeynnZenith

O yazıyı ben de gördüm chat'te... Yazık kafamıza.
  20. MeynnZenith

Artistlik taslamak derken? Senin tebrik ettiğin kişi başkalarını dolandırdı kardeşim. Sen neden bahsediyorsun?
Top Bottom