Arama sonuçları: *

1. MrBonapart

Yayın açmayı düşünüyorum. Bilen biri öneride bulunabilir mi r5 5600-rx6700

twitch'in sanırım belli bir iştirak kotası gibi bir şey var. Yani önceden vardı. Bir süredir yayın açmıyorum belki değişmiş olabilir. Bazen geliyor bazen gelmiyordu o ayar. 1680745395 Akşam 7'de açtığım yayında %90 seçenek ayarı olmuyordu. Gece 12-1'de açtığımda %80 oluyordu.
  2. MrBonapart

twitchten başarımlara girin hocam. Evet kesin veriliyor. Fakat iştirak olunca garanti değil unutmayın. Yayınların yoğun açıldığı saatlerde yine seçeneklere sahip olamayabilirsiniz. 1680744976
  3. MrBonapart

iştirak olmanız gerekiyor demiştim hocam. 1680744475 Ben göreceğini düşünüyorum.
  4. MrBonapart

twitchte yayın yaparken kasma sorunu

upload hızınız nedir? Sisteminiz nedir?
  5. MrBonapart

Twitch Twitchte Telif Nasıl İşliyor?

hatırlamıyorum ayarlardan bulabilirsiniz
  6. MrBonapart

Twitch Twitchte Telif Nasıl İşliyor?

yayın tekrarını kapatırsan hiçbir sorun olmaz
  7. MrBonapart

OBS yayın ayarlarım nasıl olmalı ?

amd ekran kartıyla yayın ayarları ne olmalı hiçbir fikrim yok. Tavsiyem ekran kartıyla yapmaya çalışın çünkü oyun oynarken kullandığınız işlemciyle yayın vermeniz büyük fps düşüşüne yol açacaktır.
  8. MrBonapart

bitrate düşükse yayına verilen piksel sayısına yetişemez ve çamurlaşma olur. 4000 bitrate 6mb/s upload için çok fazla. Oyunda ping yaşarsınız normalde. Ama yükleme hızınız 7.5 ise yapabilirsiniz.
  9. MrBonapart

online oyun oynayacaksanız 720p60fps 6mb/s ile çok zor.
  10. MrBonapart

4.7 upload ile yayın yapılır mı??

30fps yapabilirsin 1623954420 upload hızının maksimum %70'ini bitrate olarak vermelisin.
  11. MrBonapart

Twitch Twitchte Kendimize Abone Olma?

Tik almasına gerek yok ben de onu diyorum.
  12. MrBonapart

Twitch Twitchte Kendimize Abone Olma?

Partner olmasına gerek yok. İştirak olması yeterli. Lütfen yanlış bilgi vermeyelim
  13. MrBonapart

Twitch yayın donma problemi

bulanıklık bitrate ile alakalı. bitrate'i az yaparsanız görüntü çamur gibi olur, ama çok yapmanız da donmalara yol açabilir. 1080p60fps için 6k bitrate iyidir.
  14. MrBonapart

bitrate kare atlamasıyla alakalı bir şey yapmaz. bitrate, aldığı görüntünün ne kadar kaliteli olduğunu gösterir. 1080p60fps için 6k öneriyorlar ondan dolayı max 6k dedim. 60fps ile hd olmasının bir alakası yok bu arada.
  15. MrBonapart

8000 bitrate fazla 936p için, max 6k verin
  16. MrBonapart

Twitch'e Nasıl Başlayabilirim ?

%80'i oyun oynarken arkada açayım kafasında.
  17. MrBonapart

Twitch'e Nasıl Başlayabilirim ?

Online oyun oynayacaksan Upload hızının %35'ini kenara ayır. Geri kalan %65'ini bitrate olarak yazabilirsin. 720p30fps Gider bu şekilde. Online oyun oynamayacaksan 4500 bitrate 720p60fps yayın verebilirsin. Tavsiyem yayını ekran kartından ver.
  18. MrBonapart

6Mbps ile Twitch Yayın Ayarları?

Eğer online oyun oynayacaksanız 4700 üstü bitrate vermenizi tavsiye etmiyorum. 4500 720p60fps için idealdir
  19. MrBonapart

Twitch 1080p Yayın açmak istiyorum ama internet lazım

8 upload alıyorum. 1620213829 Ayrıca kablonet'in modemi netmaster diye biliyorum kullanan arkadaşım var wi-fi'si 2 adım öteden çekmiyor doğru düzgün.
  20. MrBonapart

Twitch 1080p Yayın açmak istiyorum ama internet lazım

Ben 5k bitrate ile çok akıcı 720p yayın verebiliyorum büyük ihtimalle 4.5k-6k arası bitrate ile siz de 1080p yayın verebilirsiniz.
Top Bottom