Arama sonuçları: *

1. NakreS14

Twitch Twitch Bit Olayı Özeti

Büyük cezalar kesilmeli
  2. NakreS14

Twitch Twitch Bit Olayı Özeti

Kimse kimseye bedava 5 kuruş para vermez bunu yapan insanlar bu paranın nasıl geldiğini düşünmeleri gerekiyordu temiz para olsa kendileri twitch kanalı açar kendilerine atarlardı sana atıyorlarsa bunda bir bit yeniği olduğunu düşünmeliler. Kimseye iftira atmaya gerek yok lakin birçok yayıncının...
  3. NakreS14

Twitch Jrokez bit olayları hakkında açıklama yapti

İftira kötü bir şey araştırılır sorun cözülür bir çok kişide sorunlar vardır ama kanıtlanmadan üzerine gitmemek lazım.
  4. NakreS14

Twitch kara para.

Atı alan zaten üsküdarı geçmiş milyonlarca dolar kaldırmışlar youtube da telif üzerinden e ticaret sitesinde olmayan ürün satın alarak bile bu tarz olaylar yapiliyormuş trajikomik.
  5. NakreS14

Twitch kara para.

Hâkim değilim ama ben izlenemiyor diye biliyorum
  6. NakreS14

Twitch kara para.

Bu zamanda yapılan çoğu dolandiricilik kripto paralar üzerinden yapılıyor ama bunun takipi kontrolü yapılmıyor.
  7. NakreS14

Twitch kara para.

Anladığım kadarıyla yayıncılarla anlaşıp çalıntı kredi kartlarından twitch parası olan bit atıp sonrasında yayıncı anlaştığı belli miktar yüzdeyi btc cüzdanına geri atıyormuş bunu bulmaları zor gibi geliyor bana.
  8. NakreS14

Kendine müzisyen niye yayın açmıyor

Keyfinden açmıyordur tabi :) 1619991370 3 gün önce
  9. NakreS14

Kendine müzisyen niye yayın açmıyor

Geçen gün yayındaydı
  10. NakreS14

1 Aylık Exxen Kodu Veriyorum!!!

Kod sana nereden geldi
  11. NakreS14

Mansur Yavaş twitche başlıyor !

Twitch girmiş güzel ama tiktok a da hesapda açmış siyasiler her platformda maşallah :D
Geri