Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

netflix üyelik fiyatlarına zam mı yapıldı?

Evet zam geldi. Papara kartın varsa cashback yaparak bir kısmını geri alabilirsin
  2. OdinSonThoR

Twitch Bedava 250 Bit kazanmak (bitti)

Maalesef, bitmiş
  3. OdinSonThoR

ab link at
  4. OdinSonThoR

Ben 48 de aldım agalara attım buraya konu açtım everyone geçtim bitti :3 Neyse şanslıyız belki yenilenirse tekrar aktifleştiririm konuyu
  5. OdinSonThoR

Ben bir kanalda moderatörüm, Discord'a yolladım çöqtüler. Kendine bit atamadığın için atarsın artık birine
  6. OdinSonThoR

Yok çevirilmiyor twitch'den sevdiğiniz bir yayıncıya atabiliyorsunuz.
  7. OdinSonThoR

E Evet kodlar bitmiş, yağmalanma olduğu için, yenilenme ihtimali var ama bilmiyorum bakacağım. Girenler çıksın site çöküyo :3
  8. OdinSonThoR

G Kodlar ağır yağmalanmış, galiba bitti yenileceğini düşünüyorum biraz bekleyelim araştıracağım
  9. OdinSonThoR

Şu Şuan bende giremedim biraz beklemenizi öneririm muhtemelen bir yayıncı fln paylaştı indirdiler siteyi :3
  10. OdinSonThoR

Katılıyorum, özellikle alp00o die bir yayıncı var ona basılabilir :D
  11. OdinSonThoR

Bit dediğimiz olay yayıncılara atıp destekleyebildiğimiz bir şey. 25 tl gibi bir fiyata tekabul ediyor 1623354615 Güle güle kullanın.
  12. OdinSonThoR

Arkadaşlar öncelikle ne bana nede birine katkısı yoktur direk Twitch'e katkısı vardır. https://gillette.load.gg/ bu adrese giriyoruz Twitch'i yetkilendiriyoruz gelen sayfada kodu alıp https://www.twitch.tv/redeem bu sayfaya giriyoruz 250 bit kazanıyoruz :D Okuduğunuz için teşekkürler
Top Bottom