Arama sonuçları: *

1. Polat Alengir

Obs kasma sorunu nasıl çözülür

estağfurullah bu uygulamada canlı yayın ve kamera yok sadece kayıt alıyor obs sorun çıkarıyorsa streamlabs kullanabilirsin mükemmel bir uygulama ben zamanında yayın yaparken kullanıyordum her şey hazır yükeyin göreceksiniz ben kötü uygulama önermem
  2. Polat Alengir

bu uygulamadan ekran kartı driverini güncelleyebiliyorsun güncelleme varsa yap sürücüler kısmına gel indire bas 500-600mb bir şey inecek sonra kur de iki seçenek çıkacak hızlı kurulum de güncellensin performansın artar ha yok gerek yok dersen bir şey yapmana gerek yok masaüstünde vs alt+Z tuşuna...
  3. Polat Alengir

bakın zaten obs fln salın hem pratik hem kaliteli son dakikaları fln kaydetme özelliğide var mesela valorantta ace atıyorsunuz 2 tuş ile son (1-2-3-4-5-30) dakikayı kaydedebiliyor sizin tercihinize göre
  4. Polat Alengir

uygulama adı nvidia app eğer yüklü ise klavyede alt z yapın açılır solda bir pencere oradan kayıt ayarlarını vs değişebiliyorsun kısayollwr ile başlat bitir yapabiliyorsun
  5. Polat Alengir

ekran kartın nvidiaysa kendi ekran kaydedicisini kullansana baya iyi kaydediyor
  6. Polat Alengir

YouTube Kazanç Hakkında Görüşleriniz

güzel para normalde shortsta o kadar para olmuyor uzun videolara göre ama sakın kanal adını burada söyleme kanalını fln yerler ham yaparlar tamammı
  7. Polat Alengir

Yayın açmayı düşünüyorum ancak

kitle çok önemli kick açsan max 2 izlenir sana tavsiyemtiktok tiktokta yayınlar sürekli kaydırıldığı için tutma ve izlenme şansın daha yüksek hesabın yoksa limde güzeletkişelimli bir hesap var satarım sana ilgilenirsen yaz özeldeb
  8. Polat Alengir

Kick yayınları için ekip arkadaşı arıyorum

utanıyorum ne dostum
  9. Polat Alengir

Kick yayınları için ekip arkadaşı arıyorum

beni alabilirsin reis sistem var arkadaş yok diye açmayacak derecedeyim belki senle oynarsak veya ekip kurursak oyunlar oynarız yayının için gerekli oyunları yüklerim sorun yok instadan yazarsın tanışalım konuşalım geleceğin elraeni ve rraenesi olalım JSLSNSÇSMS ig : omerfekinci
Geri