Arama sonuçları: *

1. S

Aranızda Gerçekten Edit Yapmayı Bilen Var Mı?

Bu kanal sizin mi. Galiba forumda biri önermişti bu kanalı öneren kişiyi hatırlamıyorum.
  2. S

Aranızda Gerçekten Edit Yapmayı Bilen Var Mı?

Kanalınızı atabilir misiniz rica etsem. Videolarınızı izlemek isterim.
  3. S

YouTube'de izlenmek için ne yapmam gerekli?

Bence biraz izlenme satın al videoların öne çıksın.
  4. S

8 mpbs upload ile kaç piksel yayın açabilirim

5-6mbps ile 1080p 60fps de sıkıntısız açmıştım deneme olarak 2-3 cihazdan girdim bir sıkıntı olmadı ama fazla kişi girerse olur mu bilemiyorum
  5. S

Wixden e ticaret sitesi kurdum vergi vs. işler nasıl olacak

wix bildiğim kadarıyla sadece sitenin tasarımın da kullanıyor vergi gibi işleri onların halledeceğini düşünmüyorum
  6. S

İnternetim twitch yayını açmaya yeterli mi?

rahat bir şekilde açarsın
  7. S

Twitcht yayınım sadece 1080p oluyor.

Boş yapıyorlar yok 4k yok 2k diyenler Çözümü bende bilmiyorum ama biri daha bu tarz konu açmıştı altında twitch de ilerledikçe geliyor diye bir yorum okumuştum doğru mu bilmiyorum ama
  8. S

TWİTCHTE İZLEDİĞİNİZ YAYINCILAR KİM?

twitch de yayın izlemiyorum ama youtube de kesitleri izliyorum ve elraenn crystalol panky seviyorum ve başarılı buluyorum izlemeyen kişilere de tavsiye ederim
  9. S

Yayıncılığa Başlamadan Önce Bilinmesi Gerekenler

fps düşüklüğü gibi sorunlar olabilir ekran kartınız yeterli sıkıntı çıkarmıcaktır ama işlemci değiştirme imkanınız varsa ryzen 5 3600 çok daha iyi olucaktır
  10. S

Yayıncılığa Başlamadan Önce Bilinmesi Gerekenler

sistem gayet yeterli bir sıkıntı çıkmıcaktır ama çok yüksek oyunlar da belki sorun olabilir
  11. S

YouTube Ve/Veya Twitch için neler gerekli

o zaman şimdiden bilgisayarlara bakmak saçmalık olur her gün farklı bir fiyat geliyor karşımıza ama genel olarak ryzen işlemci seçmen gerek ve en az 5500xt 8gb veya 1660super olması gerek
  12. S

YouTube Ve/Veya Twitch için neler gerekli

şuan ki piyasaya göre 7-8k civarı bilgisayarlar işini görücektir ama beklersen stok gelip fiyat düşmesini 5-6k civarlarına kadar düşebilir 1615650936 ama yine de bir bütçe belirtmen gerek
Top Bottom