Arama sonuçları: *

1. Trifact

Youtube videosu için öğrenmem gereken yazılımlar neler?

premier pro + photoshop videolarını ayaklandırır aftereffects şahlandırır :D
  2. Trifact

Arkadaşlar Benim Arkadaşa yardım edermisiniz Misiniz?

buna yardım değil referral reklam deniyor bilginiz olsun. birazdan da bir modaratör konuyu kilitler zaten.
  3. Trifact

Twitch OBS açınca fps düşüyor

twitchte yayın veriyorsanız 9000 bitratei mümkün değil. partner olan yayıncılara 8000bitrate veriliyor. partner değilseniz 6000bitrate maks. maks B kare 2, ileri bakma ve psikonunda tiklerini kaldırın. yayın verirken aynı anda kayıt alıyorsanız fps düşüşleri normal kaliteli kayıt alıyorsanız...
  4. Trifact

Twitch OBS açınca fps düşüyor

obs ayarlarını atarmısın?
  5. Trifact

Youtube ta yayın açmak mı daha mantıklı, Twitch te mi?

youtube canlı yayın kitlesi az, twitchin çok, twitch daha düşük bitrate verir, youtube daha yüksek bitrate desteği verir. youtubeun canlı yayın arayüzü bence kötü, twitchin kaliteli. yani olay tamamı ile sende bitiyor. bitratein yetmeyecekse twitch, bitratein yetiyorsa ve kitle önemli değil...
  6. Trifact

Yayın yapınca FPS drop yiyorum

4000bitrate sanırım yayın yapıyorsun. bende 3060ti üzerinden yayın yapıyorum fps düşüşü neredeyse sıfıra yakın. win 10 en güncel sürümde tüm sürücüler en güncel şekilde sistem. obs ayarlarını paylaşabilirmisin?
  7. Trifact

Twitch YARDIM OBS ayarlari nasil olmali

kesinlikle nvidia üzerinden verin. 3060ti yayın için miss misss. 936p 6000bitrate ve youtube'da araştırın nvidia ayarlarını baya döküman çıkıyor. partner iştirak durumunda 8000bitrate çıkarsanız zaten kaymak cillop olacaktır yayın.
  8. Trifact

Twitch YARDIM OBS ayarlari nasil olmali

upload hızın ve ping'in nedir? tavsiyem eğer oyun oynarken yayın yapacaksanız kesinlikle ryzen 5500 üzerinden yayın vermeyin, fps'den feragat ederek ekran kartı üzerinden yayın verin. yok oyun yayını olmayacak diyorsanız işlemci üzerinden yayın verilebilir. yayın odaklı bir sistem alma hedefinde...
Top Bottom