Arama sonuçları: *

1. WOYAC

Hem Süper Lig Hem Avrupa Maçları İzleyebileceğim Tek Yer?

bildiğim kadarıyla bütün maçları izleyebileceğimiz tek bir platform yok maçlarda şöyle paylaşılmış
  2. WOYAC

Twitch 18 yaşından küçükken Twitch den para kazanılır mı ?

ben kendim 18 yaşından küçükken açtığım twitch hesabından iştirak programına katılmak için ebeveyn onayı gibi bir şey vardı(tam öyle bir şey değil ama benzer bir şey) oradan ablamın bilgilerini kullanarak iştirak programını aktifleştirmiş ama bunu 4 yıl önce yapmıştım şimdi hala aynımı bilmiyorum
  3. WOYAC

@Mlfz sana tavsiyem bence @bozkan arkadaşın dediği çok doğru, Twitchte ve kick hem rekabet çok fazla hemde aşırı büyük bir yayıncı değilsen gelirleri çok düşük ve twitch gibi platformları pek gelir kaynağı olarak bakmamak lazım sadece bir örnek illaki sanayide çırak ol demiyorum ama sanayide bir...
  4. WOYAC

bildiğim kadarıyla 18 den küçükte olsan para kazanabiliyorsun ekstradan ailenden 18 yaşından büyük birinin bilgilerini giriyorsun ben 18 yaşından küçükken ablamın onayıyla ablamın bilgilerini girmiştim 18 yaşından sonra kendi bilgilerimle yeniledim
  5. WOYAC

Twitch Twitch Obs yayın ayarları çamurlaşma ?

öncelikle tavsiyem 144fps yerine 60 fps de yayını verin 144fps gereksiz fazla olur eğer çözülmediyse işlemci yerine ekran kartından yayını vermeyi deneyin eğer ekran kartında da aynıysa işlemciye geri dönüp veryfast yerine fast veya faster denemeni öneririm (cpu kullanım önayarında ultrafaste ne...
  6. WOYAC

Obs alertbox sesi gelmiyor

twitchde yayın yapmayı planlıyorum her şey hazır ama tek sıkıntı takipçi geldiğinde obsde ekrana takip eden kişinin adı ekranda çıkıyor ama eklediğim ses dosyasının sesi gelmiyor eskidende yayınlar açıyordum hiçbir sorun olmuyordu normal obs kullanıyorum streamlabs obs kullansamda sorun...
Top Bottom