Arama sonuçları: *

1. grimlex

Yayıncılığa başlasam mı kararsızım

Havuz varsa yayın yap izlenmezse gel bul beni
  2. grimlex

Twitch Vergi Nasıl Veriliyor?

şahıs şirketi açıp muhasebeci tutuyorsun gelir giderin hesaplayıp ordan ödüyorsunuz
  3. grimlex

Twitch Prime Abonelik Sıkıntısı

bencede ama çözemedim yani 1621455475 Yani hocam şuan olabilmem lazım bence
  4. grimlex

işte hocam sitede yazıyor 19 diye chat e mesaj atıncada abonelik simgesi yok bir sıkıntı var dur bakalım 00.00 dan sonra anlarız 1621454784 belki kalkıyodur 10 tl oldu diye
  5. grimlex

Biliyorum hocamda normalde bugün son gün önceki aylarda saat 5 te 6 da falan yeniliyordum şimdi ayın 20 si olacak nerdeyse yenileyemiyorum
  6. grimlex

Dostlar selemlar benim normalde bugün abonelik yenileme günüm ve hatta baktığımda aboneliğiniz bitti yani devam ettirin diyor.Tıklıyorum 31 küsür tl çıkıyor.Acaba standart abonelik 10 tl olacak diye prime kalktı mı ben anlayamadım ?
  7. grimlex

Twitch Hediye Abonelik

Benim bildiğim o kanalı takip edene falan gelir diye biliyorum ama ben kanalı bir kere bile izlemedim.Değişik
  8. grimlex

Twitch Hediye Abonelik

yani hocam adamın yayınında değilim takip etmiyorum adını bile ilk defa duydum kanalın o yüzden garibime gitti
  9. grimlex

Twitch Hediye Abonelik

Dostlar iyi geceler ben normal bir şekilde sevdiğim bir kanalın yayınını izliyordum.Durup dururken yukardan bildirim geldi ve tanımadığım alman bir kanaldan bana abonelik hediyesi geldi ama onun kanalına yani alman adam a garip bir olay gibi sebebi nedir acaba adama baktım yayında da değil...
Top Bottom