Arama sonuçları: *

1. sefagkts

Kick vergi muhabbeti nasıl

aynen o şekil oldu dostum ben otomatik yatmaz diye devam ettim o adımları ama yattı ilerde problem yaşatır mı bilmiyorum
  2. sefagkts

yok dostum ya 650 tl yattı hesaba kullandım bende :D inş problem olmaz
  3. sefagkts

acaba ne kadarın üzerinde alınıyor bi bakayım thx
  4. sefagkts

Arkadaşlar merhaba oyun oynarken yayın açıyorum da arkadaşlarım abone oluyor aboneliği açtım fakat stripe üzerinden para sanırım banka hesabına otomatik geçiyormuş ben otomatik geçirdiğini bilmiyordum vergi durumu nasıl oluyor acaba yapan bilgisi olan varmı problem yaşamak istemiyorum az bi para...
  5. sefagkts

OBS Ayar Önerisi GPU or CPU

işlemci önceliği normalde kalsın kodlayıcı da dediğin şekilde seçili kalsın yeterli işlemci önceliğini normalin altında veya boşta seçince kötü bir etkisi olur mu bilmiyorum denemedim denemek lazım
  6. sefagkts

İNTERNETİM İYİ AMA BİTRATE KIRMIZI YANIYOR

8k değil 2 3 5k bile versem aynı + işlemciden değil ekran kartından veriyorum zaten 4060 var + arkadaş bant aralığını test edebileceğim uygulama söyledi zaten iss yurt dışına kısıtlıyor vpn ile çözülüyor durum ama ne kadar vpn ile gidecek bi durum
  7. sefagkts

arkadaşlar nasıl düzelticem bilen var mı
  8. sefagkts

dediğim yer şu altta sinyal şeyi varya o eski internetimde ful yeşil gayet iyi yayın yapıyodum bu internet ondan çok çok daha iyi ama kırmızıya düşüyor yayını dropluyor
  9. sefagkts

eski internetimle twitchde de denedim kickde de denedim sıkıntı yoktu bu internetle sadece kickde denedim
  10. sefagkts

Sıkıntı şurda 8000 denedim yayını başlattığında obsde altta gözüküyor ne kadar hız gittiğini orda hız çok az gidiyor gözüküyor obs az çekiyor gibi hızı yani. Eski internetimde problem yoktu bu böyle niyeyse
  11. sefagkts

Arkadaşlar internet hızım resimde göründüğü gibi obse 3-8 arası hız veriyorum her türlü yayını başlatınca kırmızı yanıyor kare kaybı yapıyor yayın droplanıyo donuyo neden böyle hızım yüksek?
  12. sefagkts

Twitch.tv Tarayıcınız Şu anda Desteklenmiyor Hatası

anladım kanka saol saol brave diye tarayıcı var ona geçtim daha akıcı gibi chrome kullanmıycaz şimdi mecbur
  13. sefagkts

çalışan tarayıcı var zaten de chrome kullanmaya devam etmek istediğim için konu açtım buraya
  14. sefagkts

hepsini devredışı bırakıp denedim ama olmadı
  15. sefagkts

Arkadaşlar böyle bir hata alıyorum google chrome kullanıyorum uzantıları devre dışı bıraktım çerezleri sildim geçmişi sildim düzelmiyor edgeden girince giriyo ama google'dan giremiyorum hatayı alıpta düzelten var mı
  16. sefagkts

Twitch Twitch reklamlarını engelleyecek uzantı önerir misiniz?

engelleme konusunda iyi ama çözünürlüğü berbat ediyor ya
Geri