Arama sonuçları: *

1. turquoise.blue

konu kaldırılabilir

Benzer şeyleri yazacaktım bende. O yıllarda yayına başlasaydın şu an epey abonen ve izlenmen olacaktı. Easter gamers ve pinti panda gibi yayıncılar zamanında işe giriştikleri için başarılı oldular.
  2. turquoise.blue

konu kaldırılabilir

Bu arada çok fazla oyun yayını yapan az aboneli YouTube hesabına dek geldim. tabii ki erkeklerdi bu hesap sahipleri. Yıllarca usanmadan video atmışlar ve hala atıyorlar, sonuç: 30 - 40 izlenme. Benim gibi bu hesaplara dek gelen kişilerden dolayıdır bu rakamlarda.
  3. turquoise.blue

konu kaldırılabilir

Sadece yaşı küçük olanları değil kesinlikle her yaş grubunu etkiliyor ama en çok tabii ki küçükleri. Bu sosyal medya yüzünden çocuklar yanlış kişilik sahibi oluyorlar. Tüm sosyal medya kapatılsa keşke canı gönülden destekliyorum ama olmayacak duaya amin demek olur bu.
  4. turquoise.blue

konu kaldırılabilir

Ben çok izlenen ve saçmalıklarla dolu, gösteriş budalası insanlardan dolayı sosyal medya platformlarına MODERN SİRK diyorum. Özellikle tiktok bu tanıma daha uygun.
  5. turquoise.blue

konu kaldırılabilir

Twitch hesabım var ama pek takılmıyorum. Bende YouTube ta mıy mıy konuşupta abone ve izlenme toplayabilmiş çok kadın yayıncı gördüm. Bizim insanımız kadın olunca kalite vs aramıyor amaç izleyecek kadın olsun. Mıy mıy konuşan kadın yayıncıların video yorumlarına baktığımda da epey video ve...
  6. turquoise.blue

Bütün video çekme programlarında kasma problemi

Hiçbir donanım özelliğini yazmadan nasıl bir cevap bekliyorsun ?
  7. turquoise.blue

Yayıncılığa Başlamak İstiyorum Tavsiyeleriniz Nedir

Pintipanda uzun süre tek pc ile yayın yaptı hatta açıklaması var bununla ilgili. Neden 2 pc kullanmıyorsun diye soruyorlarmış o da tek pc yeterli benim için diyordu.
  8. turquoise.blue

Tiktok para çekme sorunu

Doğrudur ama ben açıkçası pek inanmıyorum çıkmamasına. Kıyıdan köşeden bu tür içerikler insanların platformda kalması için özellikle gösteriliyor diye düşünüyorum. 1671110285 Twitch kullanmıyordum bugün açtım bir baktım asmr adında dekolteli veya mayolu ablalar. Galiba herşeyin çok daha açık...
  9. turquoise.blue

Tiktok para çekme sorunu

Kuzenim bana komedi içerikli video atmıştı. Tiktok hesabım yok, olmayacakta. Attığı videodan sonra karşıma çıkanlara bakın 🤦 Bu platformun asıl amacının temsili gibiler.
Geri