Arama sonuçları: *

1. ugo.

Twitch'de yayın açmak istiyorum, bitrate önerileri.

720p60 4400 bitrate verdim ping yerinden oynamıyor çok iyi ama hiçbir oyun görünmüyor oyun yakalamada, herhangi bir pencere diyorum yine yok pencere yakalamada da görünmüyor. Mesela CS:GO görünmüyor hiç, lol görünüyor seçiyorum yayınlamaya başlıyorum fakat siyah ekran görünüyor. 1635957873...
  2. ugo.

1080x60 mı veriyorsunuz yayını?
  3. ugo.

1080x60fps 3500 bitrate verdim ping baya çoğladı şu an, ne önerirsiniz?
  4. ugo.

Şu an 3500 bitrate veriyorum, 30 fps veriyor ama 60 değil ve ping sabit yerinden oynamadı çok iyi ama 30 fps olması sıkıntı gibi.
  5. ugo.

LoL Tr'de 100 sabit alıyordum normalde pingim 20.
  6. ugo.

Yorum için teşekkürler, ama bana obs'in önerdiği bitrate 4400 zaten fazla bir şey değişmez ki dediğiniz bitrate'de de çünkü 4400 bitrate'de 100 ping sabit.
  7. ugo.

Twitch platformunda canlı yayın açmak istiyorum fakat şöyle bir problem var 4400 küsür bitrate çıkıyor veya 4200 tam olarak hatırlamıyorum speedtest görselini bırakıcam, bitrate önerebilir misiniz? Oyunları pingsiz oynayarak yayın yapmak istiyorum aynı zamanda da yayın ve görüntü kalitesi güzel...
  8. ugo.

[Çözüldü]480p yayın açabilirmiyim?

20 Mbps upload ile ne yayını açabilirim ben de merak ediyorum, bitrate v.s. ne olur yani? Bir keresinde açmıştım fakat, sürekli droplar oluyordu.
Top Bottom