Arama sonuçları: *

1. 1dodooo

GameSatış'ta yaşadığım sorun fikirlerinizi merak ediyorum

Seni dolandırmaya çalışıyor büyük ihtimalle hesabını almaya çalışıyor. Bir şey yapamaz eğer kendi hesabınsa gerçekten ki gerçekten senin olmasa bile nickin falan açık değilse sslerde sen satmadan o hesabı (yani senin olmayan hesabı) adli bir sorun yaşamazsın. Gerekli kanıtı yok.
  2. 1dodooo

Steam Dolandırıcılık Uyarısı. ÇÖZÜM! 27.06.2021

Bende de bir sorun yok bende almıştım, umarım bir sorun olmaz düzeltirler gibime geliyor.
  3. 1dodooo

Steam alım sorunum ne zaman çözülür?

Boacomprasında sıkıntı var. Kredi veya banka kartıyla alıyorsanız düz visayı seçer misiniz? Aynısını yaşadım da.
  4. 1dodooo

Yabancı arkadaşım için Türk Steam hesabı açtım

Hediye demiyor. Arkadaşı Türkiye'deymiş gibi ona hesap açmış. Yani, senin benim hesabımla aynı hesap. Sadece oraya para yüklemesi gerekiyor. Kredi kartıyla ya da banka kartıyla yapamıyor çünkü Avrupa'da olduğu anlaşılır. Arkadaşta bunu nasıl yapabileceğini sormuş zaten. Bir dönem bir arkadaşım...
  5. 1dodooo

Yabancı arkadaşım için Türk Steam hesabı açtım

Sende ordan 1000 birim paraya(TL) ye 3060 lı sistem getirt :D Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapıyorlar kesinlikle pişman etmezsek olmaz.
  6. 1dodooo

Epic games 3 aylık nitro nasıl iptal edilir?

3 ay geçmeden iptal et para çekmez.
  7. 1dodooo

Sizce STEAM İndirimlerinde hangi oyunlar indirime girer?

8 Haziran-24 Haziran-8 Temmuz arası full indirimde olacağına göre indirime girmeyecek oyun kalmaz gibi.
  8. 1dodooo

Epic Games'in ücretsiz verdiği NBA 2K21 oyununu birçok hesaptan alıp satmak ?

Sebebi My Park'taki hileler ve oyuncu gelişimini parayla yapabilmeniz. Para yatırarak sezona başladığınız gün 99 OVR olabilirsiniz. Normalde başlangıç 66-67 OVR.
  9. 1dodooo

Ahahahahahah, aldım kuponu için kendi hesabıma ya. 40 saat oynamasaydım steamden iade edebilirdim.
  10. 1dodooo

Sezon geçtikten sonra 2K22 çıkınca 33.5 TL fiyatlarına kadar önceki oyunları düşüyor. Ben steamden 1 hafta önce 2K21 i 67 TL'ye almıştım. (Bayadır da indirim bekliyordum.) 1621537782 Google'dan araştırmasını yap bir sürü site var. Ayriyeten DA forumunda yani burada ikinci el diye bir kısım...
  11. 1dodooo

Epic Games Hesabı Satın Aldım Bana Özelmidir?

Çocukken hesap almanın ne kadar sıkıntılı bir iş olduğunu wolfteam hesabı olunca anlamıştım. 6 ay sonra çalınmıştı, evet 6 ay. Ama satıcı güvenilirse bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
  12. 1dodooo

Bir ara GTA V alıp yapıyorlardı. Eğer satabileceğini düşünüyorsan neden yapılmasın? Devir belli, günde haftada 3 hesap satsan ayda 240 lira cebine bir harçlık koyarsın.
Top Bottom