Arama sonuçları: *

1. Adem Türk

Steam hesabıma biri girip envanteri boşaltmış

dün itunes ile bir telefona format attım bir kaç program daha denedim ama ne bir trojen uyarısı ne başka bir şeye rastlamadım heralde ondan dolayı böyle oldu da benim anlamadığım şey bu steamguard neyi koruyor boşuna mı kullanıyoruz 1733521794 heralde
  2. Adem Türk

api kaydı yok gözüküyor anlamıyorum pek 1733519856 öyle bir alışverişim de yok nasıl oldu bilmiyorum
  3. Adem Türk

item önemli değil de steam bakiyeyi çekmiş elemanlar 0.03 dolarlık itemlere yüksek fiyatlara satın almışlar steam destek bu itemleri satan hesapları bulamıyor mu?
  4. Adem Türk

nasıl oluyor o mevzu tam olarak?
  5. Adem Türk

Pazarda ucuz itemleri pahalı fiyata satın alıp benim itemleri ucuza satmışlar steamguard falan her şey aktif bildirim almadım steam destek kısmında da pek yardım bulamadım forumda başkalarının da başına gelmişti ne yapmak gerek? (şifre değiştirdim bütün platformlardan çıkış yaptırdım - aktif...
  6. Adem Türk

İsrail'i boykot etmek için

hepsi oynama
  7. Adem Türk

Steam cüzdanımda 200 dolar var nakite çevirmek istiyorum

bynogame gibi siteler var bu sitede silah alıp satabilirsin tabi komisyonu da var
  8. Adem Türk

Steam cüzdanımda 200 dolar var nakite çevirmek istiyorum

item satış sitelerinde belli bir komisyon ile çevirebiliyorsun
  9. Adem Türk

Steam'e ne kadar ödediniz? ÇOLUĞUMUN ÇOCUĞUMUN RIZKINI STEAMDE YEDİM XD

bura çok da doğru göstermiyor fiyatı benim hesaba 1071tl diyor ama sadece 2 oyunumun bile fiyatı o parayı geçiyor
  10. Adem Türk

Steam koleksiyon kartlarını satmalı mıyım

birleştirirsen xp ve bir kaç öğe alırsın onun dışında sat 1 lira 2 lira para alırsın
  11. Adem Türk

Steam çöktü veya bakıma alındı

her çarşamba gecesi oluyor
  12. Adem Türk

Prime gaming fm22 hesaba gelmedi

mağazadan oyunu bul orda kütüphanede yazıyor ise gelmiştir
  13. Adem Türk

Amazon Prime Bağladığım Hesap Yanlış Gözüküyor

riotun sitesinden çıkış yap burdan tekrar giriş yap bunu bir kaç kez tekrarlayınca düzeliyor bende de aynı sorun oluyordu
  14. Adem Türk

Steam kart düşürmek için oyun önerir misiniz

internet tarayıcısına gir ayarlar kısmında gizliliğe gel çerezlere gir tüm siteleri görüntüle de steamcommunity.com a tıkla sessionid ve steamLoginSecure kısmından içerik başlığının altındaki kısımları idle master dosya menüsünden ayarlara tıklayarak sol alt köşedeki kilit işaretine basarak...
  15. Adem Türk

doğrudur ben de onu aldım kart düşüyor https://steamcommunity.com/profiles/76561198169588895
  16. Adem Türk

nolur nolmaz ekle sen bende gta yok ama kütüphane kalabalık sadece csgo yu ekledim henüz bir ban yemedim uzun zaman önce de yapmıştım idle
  17. Adem Türk

Konuyu görünce aklıma geldi ben de yapayım uzun zamandır yapmadım dedim bu seriyi satın aldım az önce de bu düştü diğer normal karlar ise 65 kuruş ila 1,5tl arası değişiyor Hentai serisini al + az sonra forza 4 alıcam öyle para birikti (12tl si witcher 3 parlak yennefer kartı) project...
  18. Adem Türk

Steam hesabım ne kadar eder?

arkaplan link alabilir miyim D:
Top Bottom