Arama sonuçları: *

1. AfniSoDeadly

GTA 5 Açılmıyor (Epic Games)

Sanal bellek acik mi
  2. AfniSoDeadly

Steam hesap çalınması

Destekle iletisime geç
  3. AfniSoDeadly

Steam İade ederek sonsuza kadar oynama

işin fantazi kısmı
  4. AfniSoDeadly

Steam İade ederek sonsuza kadar oynama

oyunu kopyala başka bir yere yapıştır sonra iade et internetten cracklemek için gereken dosyaları indirirp oyun klasörünün içine at
  5. AfniSoDeadly

Steam haksız overwatch banı kaldırtmak için ne yapmalıyım

1-internet kafeden girmedim 2- hile açmadım (6 yıllık hesap 3-tek kullanıcısı benim 4-değilim 5-üçüncü parti yazılımlar ile vac ilgileniyor 6- öneriniz yoksa aptalca suçlamalarınıza son verin Steam haksız overwatch banı kaldırtmak için ne yapmalıyım
  6. AfniSoDeadly

Steam izlemiyor oyunculsrın verdiği karara göre otomatik banlıyor steam sadece vac ile ilgileniyor
  7. AfniSoDeadly

Steamin 1 milyon ban dalgasından vb haberi yok sanırsam boş konuşma üstadları işte 1615719445 Steam değil overwatch ta oyuncular ilgileniyor sadece
  8. AfniSoDeadly

Hayır oyuncular reportluyor overwatch yapan kişiler oyluyor cs ekibinin alakası vac banlarla 1615719277 Ticket ?
  9. AfniSoDeadly

Mad? 1615719189 Daha iyi ne yazabilirim?
  10. AfniSoDeadly

"Steam haksız overwatch banı kaldırtmak için ne yapmalıyım" İnanıp inanmamasını beklemiyorum kimsenin boş yapavaksan ne diye yazıyorsun?
  11. AfniSoDeadly

Arkadaş gerçekten hile yapmadığım halde maç esnasında overwatch banı yedim desteğe yazdım ilk dönüş olmadı sonra Nova rütbesi 150 wini olan adam overwatch yapıyor haksız yere ban yiyorum gibisinden yazdım ve kanıt istedim bana kanıt olarak hile yapmayı söylüyorlar overwatch banınızı kaldırırsak...
Top Bottom