Arama sonuçları: *

1. A

Steam indirme hızı düşüyor

Ne tarz bir sorun var arıza mı bilgisayar daha yeni M2 SSD var yerde var
  2. A

Hala güncel ve çözemiyorum
  3. A

Evet. Sorunda şu ilk bı 20dk 9mb ile indiriyor daha sonra kb Lara bir düşüyor bir daha yükselmiyor. Geceden 50gb lık bir oyunu indirmeye bıraktım indirme hızı düşmüş bir daha artmamış. Steami açıp kapatma kadar artmıyor
  4. A

Evet tek kullanıyorum. İnternet hızıyla ilgili bir sorun değil hızın bi anda 100 de 1 ine düşeceğini sanmıyorum.
  5. A

100mbit lık internetim var ve 90mb/s hızı rahat görüyorum steamde ama 5dk sonra 100kb/S lere düşüyor hızım ve steami açıp kapatmadan tekrar yükselmiyor. Veya bozuk indirme hatası verip duruyor. Önbelleği temizledim bölgeyi değiştirdim ama düzelmiyor.
  6. A

Steam bozuk indirme ve hız düşmesi

100mbit internetim var 90mb/s görüyorum. Ama 5dk da bir Steam bozuk indirme deyip duruyor tekrar dene diyorum devam ediyor sürekli böyle. Arada indirme hızı kbit lere düşüyor ve oralarda takılıyor steami açıp kapatmadan düzelmiyor .
  7. A

Game pass PC yerine ultimate mi alınmalı

Az önce ultimate aldım ama sadece 1 aylık bunu indirimli fiyat üzerinden uzatabilir miyim
  8. A

Game pass PC yerine ultimate mi alınmalı

Game pass alıcam sadece bilgisayarda ve geforce now da kullanıcam ultimate almam lazım mı
  9. A

Steam indirimleri başladı

Evet ilerde birgün bunları açabilecek bilgisayarım olur inşallah deyip oyun depolamaya devamke
Top Bottom