Arama sonuçları: *

1. AlpacinoTR

Hangi wwe 2023 paketini almalıyım ?

Merhaba hedefim dlcler ile paketlerden birini almak sizce hangi paketi almalıyım ? hangi pakette hangi dlcler var yardımcı olabilir misiniz ? https://store.steampowered.com/app/1942660/WWE_2K23/
  2. AlpacinoTR

steam hesabım kaç TL eder ?

hocam konudan bağımsız olarak profil resmini nasıl gif yaptın ?
  3. AlpacinoTR

Steamworks Common Redistributables Hata Veriyor

merhabalar cs go ya girmek istiyorum ama Steamworks Common Redistributables kuyrukta bekliyor zamanlanamadı diyor güncellemek istediğimde ise diske yazma hatası veriyor ne yapmalıyım ?
  4. AlpacinoTR

Steamden Hediye Yollama

bütçen ne kadardı ?
  5. AlpacinoTR

Steamden Hediye Yollama

öyle yapacağım zaten cs go da operasyonlardan biriktirdiğim paraları harcayacağım :)
  6. AlpacinoTR

Steamden Hediye Yollama

Çok teşekkür ettim :)
  7. AlpacinoTR

Steamden Hediye Yollama

Merhabalar steam hesabımda olan bakiyeyi başkasına hediye oyun yollasam o da ücretini bana nakit yatırsa bu şekilde ikinci el de konu açsam acaba yasak mı bana yol gösterecek var mı ?
  8. AlpacinoTR

Steam Profil Dilim Taylandça Oldu :D

şaka gibi steam tüm bölümler Türkçe ama kendi profilime girince her yerde taylandca dil var :D nasıl düzeltirim ?
  9. AlpacinoTR

Steam Sunucu Değiştirmeyi Nasıl Yaparım ?

nasıl çözerim bu durumu o zaman ?
  10. AlpacinoTR

Steam Sunucu Değiştirmeyi Nasıl Yaparım ?

merhabalar cs go da son 20 maçın 5 tanesi berabere 2 yenilgi 13 maçta yendiğim halde rank atlayamadım steam desteğe yazdım ama böyle cevap aldım şimdi ben nasıl steam sunucusunu değiştiricem ?
  11. AlpacinoTR

Steamim Açılmıyor???

Aynen bendede sorun var cs go da rekabetçide tam galibiyet yazısı çıktı hata verdi yeniden bağlaya tıklıyorum bağlanmıyor. İnşallah maçı saymıştır 😁
  12. AlpacinoTR

Ubisoftta Steam Hesabını Bağlayamıyorum

merhaba arkadaşlar ubisoftta ayarlarda bağlanan hesaplarda steam çıkmıyor nasıl bağlarım ?
Top Bottom