Arama sonuçları: *

1. AshenOne

Divine Knockout DKO Tarzı Oyun Varmı?

Hiç oynamadım ama Brawlhalla benziyor sanki.
  2. AshenOne

steam hesabım kac tl eder

Tek mesele yasak olması değil zaten. Herhangi bir fatura, geçmişte kullanılan e-pin verildiği zaman hesap geri alınabiliyor. Mail vs değişmenin bir mantığı yok yani. O yüzden Steam hesapları para etmiyor.
  3. AshenOne

Son Kale Steam Çöküyor o7

Bende öyle Neredeyse bütün AC ve Far cry serisi var. En son indirimde Elden Ring aldım paraya kıyıp. 100 lira bonus vardı 320 liraya geldi. Bu fiyatı sonuna kadar hakediyor ama şartlar malum. Bundan sonra da 1 sene alamam diye düşündüm. Bi sabah kalkmışız 1000 lira falanda olabilir oyun. Çünkü...
  4. AshenOne

Hadi ya oraya da mı geldi. :( Steam fiyatı indirimde 270 iken orada 80 falandı. EpicGames hâlâ değişmedi sanırım. Oyun alacak varsa daha fazla gecikmesin arkadaşlar. Ben de her fırsatta sağlam stok yapmıştım. 1673034072 Yapamaz hocam bence baya isyan çıkar herkes bırakır orayı. Bi de keşke 2 ay...
  5. AshenOne

Ubisoft oyunlarını ubisoft connect den alabilirsiniz. Ben 2 hafta önce AC valhallayı 45 liraya almıştım. Şuan güncel olarak ne durumda bilmiyorum. Kodsuz şekilde indirimde 80 lira. Epic de aynı şekilde hâlâ zam yapmadı. Steam'in değişik bir etkisi var. Oyun orada olsun istiyorsun içten içe ama...
Geri