Arama sonuçları: *

1. Azexxes

Steam çöktü mü (bağlantı hatası alıyorum)

bende de aynı arkada indirme yapıyordum ondandır diye düşünüyodum
  2. Azexxes

GamePass Para iadesi vermiyor!

bankayı arayıp sor alışveriş yaptığın firmanın ismini ve tarihini belirterek bunun iadesi geldi mi diye sor yoksa da iade etmemişlerdir
  3. Azexxes

Steame 5 dolar yükledim ama topluluk pazar banı kalkmadı

Hesabiniza yuklemeniz yeterli degil yuklediginiz miktari harcamaniz gerekli
  4. Azexxes

Epi̇c Games Berbat Sorunlar

Ok
  5. Azexxes

Epi̇c Games Berbat Sorunlar

yalnız oyun dosyalarini doğrulama var epic gameste. Bence sen bilmedigin icin b*k atiyosun durduk yere
  6. Azexxes

Steam para kasabileceğiniz oyunlar

Fiyati indirimler var diye düştü biraz fakat indirimlerden sonra yine yükselir o zaman satılır en kötü 1656178931 Kenar cercevesi beyaz parlayan daha degerli kart. Steam card exchange yaz google'a ordan toolsa gel ordan badge price liste gel istedigin oyunu yaz parasi yazıyor kartlarinin
  7. Azexxes

Henüz satılmadı
  8. Azexxes

Ben dün şu oyunlari aldim 2 tane parlak kart düşürdüm ve en pahali kartlari geldi. Toplam 12 TL'ye aldim burayi en az 70 tl geri kazandim
  9. Azexxes

Steam yaz indirimleri 2022

Ritim getirir zenginlik, teller getirir şöhret Ama tel ustalığının getirdiği vergi yüküne dikkat et Bu hangi oyun bilen var mi su yesilli kadin ipucu veriyodu steamde
  10. Azexxes

Steam'den alınan rdr2 rockstar launcher da gözükmüyor.

Bende de ayni sekilde online gözüküyor sadece malesef çözümü bende bilmiyorum gta vs gozukuyor rdr gozukmuyor
  11. Azexxes

Steam hesabımı satsam ne kadar eder?

Çok düşük miktar olur cunku sendeki oyunlar zaten belese verildi fall guys haric. Bf 1 4 5 de sen satin almis olsan bile indirime girmisti amazon bedava verince
  12. Azexxes

Steam hesabım kaç lira eder?

Hesabında bisiy yokki
  13. Azexxes

Battlefield 1 nasıl alınır?

'Steam'de Battlefield 1 kalıcı ücretsiz mi?' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/konu/steamde-battlefield-1-kalici-uecretsiz-mi.419460/post-4205073 Burda yazmistim okuyun
  14. Azexxes

Steam TL Cüzdan Koduyla USD Para birimli oyun alınır mı? ?

Siz tl olarak yatirinca masaustu bir bilgisayardan steame girin. Para birimini cevirebiliyorsunuz orda var secenek ülke degistirince degisiyor. Suan yanimda değil pc ekran görüntüsü atardim da
  15. Azexxes

Steam TL Cüzdan Koduyla USD Para birimli oyun alınır mı? ?

Evet alabilirsin. Steam dolar kuruna göre çeviriyor
  16. Azexxes

Steam satın alma sorunu!

Bilmiyorum 1 saat sonra tekrar deneyin
  17. Azexxes

Steam satın alma sorunu!

Bekleyeceksin
  18. Azexxes

steamden rozet işleyerek para kazanma

Eyw baska oyun yokmu boyle daha fazla satabilecegimiz
  19. Azexxes

Steam neden bu kadar indirim yapıyor ?

Kendimi harcamamak icin zor tutuyom bende skkcks. Torrenti bozuk olanlari satın aliyom 🧠 👈
  20. Azexxes

Steam neden bu kadar indirim yapıyor ?

8 temmuza kadar
Top Bottom