Sepete eklemeye çalıştığım zaman üzgünüz bu ürünü ekleyemiyoruz diyor. Bunu main hesapta da yan hesapta da denedim yine aynı ama sanırım oyun içinden alınabiliyor ancak 3. hesaba boşu boşuna 123 TL eklemek istemiyorum, sizce alınabilir mi bugün?
İki kat zarardayım o zaman.:LOL::ROFLMAO::ROFLMAO: Bir y andan steam komisyonu, csgo pazar komisyonu sonra bynogame komisyonu. 600 TL olacak 200 TL. Neyse oyun satayım ben o zaman en mantıklısı bu %25 indirimle oyun satayım.
Kim alacak o kadar kasayı? 110 tane falan kasa var. Biraz bekleyeceğim fiyatlarının yükselmesini mayısa kadar dursun. 7,50 TL falan olursa 6,5 TL'den falan satarım ama işte kim alacak o kadar kasayı?
Eşyalarım çoğu kasa olmak üzere toplamda 753 TL'lik eşyalar var, Steam'de 30 TL var. Yani toplam 783 TL civarı falan ediyor. Buna en iyi ne alabilirim CS:GO item'ı olara, sonra satabileceğim? Çünkü komisyon aşırı kesiyor.
Sen de niye takım arkadaşlarını öldürüyorsun round başı? Tabii ban yersin. Banın kaldırılmaz, ne VAC, ne OverWatch, ne de geçici bekleme süreleri ( Oyundan fazla atılma, round başı adam öldürme, çok fazla hasar vermek vb. )