Arama sonuçları: *

1. Beşiktaşlı Reyna

Epic Games saçmalığı

Kankam bende şunu anlatmaya çalışıyorum elimdeki olan bütün faturaları sundum, ve 2020'de yani 4 sene önceki faturayı ben nerden bulucam ? Mailleri sürekli işim gereği temizleyen biriyim, ekstra olarak kart bilgilerini zaten kendileri istiyor.
  2. Beşiktaşlı Reyna

Epic Games saçmalığı

Evet eminim. Kendi sitesinden yaptım zaten başvuruyu mail attılar yinede olmadı 1709799605 1709799665 1709799715
  3. Beşiktaşlı Reyna

Epic Games saçmalığı

Gerçekten saçma kimliğimin resmini çektim ya isim soyisim doğrulama yapsın diye. Satın alım yaptığım kartın fotoğrafını çekip yolladım. Eski kullandığım şifreleri yazdım yinede banamısın demiyor. Her şeyi atmışım işte size daha ne yapacaksın faturayı. Saçma sapan iş, bundan sonra epic kullanmam...
  4. Beşiktaşlı Reyna

Epic Games saçmalığı

Beleş oyun knka nasıl bulayım :D
  5. Beşiktaşlı Reyna

Epic Games saçmalığı

Arkadaşlar merhaba, bilenler biliyor bilgisayarıma virüs girdi ve hesaplarım çalındı. Epic games'i alamadım bir tek, ticket attım iletişime geçtiler ve geri alamadım hesabımı. Her bilgiyi fazlasıyla verdim. Kredi kartının görüntüsünü vatandaşlık kimliğimi her şeyi attım. Fakat hala hesabı geri...
  6. Beşiktaşlı Reyna

Epic Games hesabımı geri alamıyorum.

az bende salcam gibi içinde de çok sevdiğim oyunlar vardı
  7. Beşiktaşlı Reyna

Teşekkür ederim hocam umarım şu epic gamesi de alırım da için rahatlar
  8. Beşiktaşlı Reyna

Aynen knka benim. Sisteme format atamadan çalındı işte hepsi bir gitti. 1 dakika içinde oldu her şey. Steam, social club, google hesaplarını falan aldım bi tek epic games alamadım. 1709553008 Benimki değişik bir şekilde oldu. Fifa 23 oynuyordum dedim 2024 yaması yapayım yama indirdim. Sonra...
  9. Beşiktaşlı Reyna

Bide bana verdiğiniz bilgiler yetersiz diyor daha ne istiyorlar anlamadım gitti. Her şeyi ispatlamışım kart numarası cvv dahi her şeyi verdim hala kabul etmiyorlar çıldırıcam ya
  10. Beşiktaşlı Reyna

İnan hepsini yaptım parayla aldığımı bile attım. Kart numarasını verdim. Ama benden 2020'de almış aldığım ilk oyunun faturasını istiyor saçma ***** bir şekilde
  11. Beşiktaşlı Reyna

Knkam kartı komple verdim yinede banamısın demedi. İlk aldığın oyunun faturasını at diyor. 2020'de almışım nerden bulucam ben faturasını saçmalık resmen
  12. Beşiktaşlı Reyna

Arkadaşlar epic hesabım çalındı. Mail ve şifresi değişti. Google üzerinden giriş yapabiliyorum. Benden fatura istediler attım mail istediler attım. Fakat hesabı geri vermiyorlar. Ne yapmam lazım sinir oldum birsürü oyun gitti hesapta
Top Bottom