Arama sonuçları: *

1. Ben Tümay

🔥Epic Games'in ücretsiz dağıtacağı oyunları tahmin ediyoruz.🔥

Herkes laf ediyor ama ben çok memnunum. Kullanımı kolay, basit ve hızlı bir uygulama aslında.
  2. Ben Tümay

🚨GTA V Kaynak Kodları Sızdırıldı! Şimdi Ne Olacak?

Peki bu önlenecek mi? Şuan hileleri durdurmaları imkansız hale mi geldi?
  3. Ben Tümay

🚨GTA V Kaynak Kodları Sızdırıldı! Şimdi Ne Olacak?

Konunun açıldığını biliyorum, olay başlığı duyurmak değil. Asıl sorum bunun sonuçları ne olacak? GTA V kaynak kodlarının sızdırılması ne demek oluyor?
  4. Ben Tümay

Epic Games GTA V'e Giriş Yapamıyorum!

Buraya kayıt olduğum maili unuttum, ne yapmam gerek? Epic Hesabım ile aynı maile bağlı değildi.
  5. Ben Tümay

Ana Konu STEAM DOLARA GEÇTİ! (bir devrin sonu…)

Steam Twitter üzerinden, Türkiye için gelen tepkiler yüzünden dolara geçmeyeceğini açıklamadı. Gün içinde geçer herhalde. Kalp krizi geçirttiklerimden özür dilerim :blobdance:
  6. Ben Tümay

Steam Bakiyeyi nakite çevirme

Yok be 10TL'den ne olacak helal hoş olsun. İhtiyacın vardı attım sende başka ihtiyacı olan birini görürsen ve paran varsa atarsın bu şekilde iyilik yayılır :)
  7. Ben Tümay

Attım :love:
  8. Ben Tümay

Papara kullanıyorsan 10TL atabilirim.
  9. Ben Tümay

Oyunkredi.com Steam cüzdan kodu yerine kart no verdi

İkinci bir yol ise bir kaç gün sonra tekrar satın alım yapın, verdikleri karttaki isim farklıysa büyük ihtimal çalıntı karttır, eğer bu aldığınız ile aynıysa değildir.
  10. Ben Tümay

Oyunkredi.com Steam cüzdan kodu yerine kart no verdi

Kart çalıntıysa ve sahibi bunu fark ederse Steam hesabınız banlanabilir. Böyle bir saçmalığı ilk kez duyuyorum, bunu Trendyol destek ile konuştunuz mu? Trendyol satıcılarının ne sattığını bilir eğer siz sorduğunuzda ”evet böyle satıyorlar” derlerse içiniz rahat olsun, eğer bir sorun varsa sizin...
  11. Ben Tümay

Valo vp si alacaģım ucuz ve güvenilir bir site arıyorum

https://www.klasgame.com/valorant/valorant-points-vp/valorant-1850-vp
  12. Ben Tümay

Epic hesabım kaç TL eder?

200TL
  13. Ben Tümay

Steam Hesapımda 870TL Bakiye Var Onu Nasıl Nakite Dönüştürebilirim?

100TL'lik bir oyundan %20 indirim yap ve 80TL'ye sat. Bu şekilde 696TL kazanırsın.
  14. Ben Tümay

Steam Sepet Değerlendirmesi :)

Bu kişiden kişiye göre değişir. Sepetinizdeki hiç bir oyun ilgimi çekmedi, ben Minecraft oyuncusuyum. Belli ki sizin ilginizi çekmiş ve almışsınız. İyi oyunlar.
Top Bottom