Arama sonuçları: *

1. BugategAyas

Steam'den herhangi bir oyunu isteyene %2 daha ucuza alabilirim

Peki hocam bu bakiye ile Steam Hediye Kartı alamıyor muyuz? Hediye kartı olarak satsak? Nete baktım ve hediye kartlarında 100 TL için 100 TL'den aşağı satan yok. Edit: Steam bakiyesi ile hediye kartı alınamıyormuş.
  2. BugategAyas

Güven konusunda siz de haklısınız. Buna diyecek bir şeyim yok. 1674030586 20 TL ile sınırlı derken?
  3. BugategAyas

Çok iyi olur :ROFLMAO: 1674029954 Sırf gülmek için konu açma fikri nolur çık aklımdan :ROFLMAO: (bu konu o konu değil)
  4. BugategAyas

Bana da getirir misin reis :D
  5. BugategAyas

Hocam alın diye zorluyormuşum gibi bir hava veriyorsunuz ortama. Kimseyi zorladığımız yok. Ben ne amaçla yazdığımı bildirdim. Yani almayacaksanız sizi etkileyen bir durum yok. Bu kadar yani.
  6. BugategAyas

Yapsınlar hocam, kimse ellerinden almıyor.
  7. BugategAyas

Hocam ben bir iddiada bulunmadım ama. Sadece alacağınız bir şey varsa ben karşılayım diyorum. Bu yani. Millete ucuz oyun dağıtma amacıyla yapmıyorum.
  8. BugategAyas

Olayı yanlış anladınız da yazdıklarınıza fena güldüm :D
  9. BugategAyas

Benim amacım millete ucuz oyun sağlamak değil hocam. Steam bakiyemi nakite çevirmek.
  10. BugategAyas

Steam bakiyemi nakte çevirmek istiyorum. Steamden oyun yada eklenti alacak olanlar varsa güncel Steam fiyatının %2sini ben karşılayacağım. Max 200 TLlik oyun ya da eklentileri alabilirim. Bakiyem şuanda 213.70₺
Top Bottom