Arama sonuçları: *

1. BurakAkgn

steamde iade ettiğim oyun ne zaman parası gelir

sag üstte cüzdanımı görüntüle diyip hesap hareketlerine tıklayın. bekleyen paranın kaç saat içinde kullanılabilir olacagı yazıcaktır
  2. BurakAkgn

steam yaz indirimi 70 tl oyun önerisi

linkini atabilirmisin sana zahmet düzeltme buldum fakat sanırım bf1 alıcam mw2 pek indirime girmemiş
  3. BurakAkgn

bütçem 70 tl oyun 700 tl malesef alamam
  4. BurakAkgn

selamlar herkes call of duty black ops 3 alma diyince bende vazgeçip iade ettim. bu parayla hangi oyunları almalıyım tavsiyeleriniz nelerdir 1656221489 şuanda aklımda cod ww2 veya battlefield 1 var hangisi daha iyidir?
  5. BurakAkgn

Steam Yaz İndirimleri ne zaman?

bayadır para biriktiriyorum yaz indirimleri için umarım düzgün bir indirim olur. 1653233266 bu arada herkes almayı planladıgı oyunları yazabilir mi? böylece benim gibi kafası karışık olanlara fikir verir
  6. BurakAkgn

teşekkürler
  7. BurakAkgn

soru başlıkta
  8. BurakAkgn

xbox game pass para iadesi

bir arkadaşımın ısrarı yüzünden gamepass alayım dedim. alırken papara kartımdan para çekilemiyor gibi bir hata verdi ilk başta. yeniden deneyince oldu sonradan kartımdan iki kez para çektigini fark ettim. sonra ödemeyi iptal ettim ekranda 59.98 tl hesabınıza iade edilecektir yazısı gibi bir şey...
  9. BurakAkgn

Her Gün Ücretsiz Steam Random Key Kazanmak! (GÜNCEL)

hocam fetchıng user data da kalıyor ne yapmalıyımı?
  10. BurakAkgn

Steam hesabım kaça satılır

yok satmıyacagım meraktan açtım konuyu acaba hesap ne kadar eder diye fakat aklıma takılan bir şey var o kadar oyun var içerisinde onlarda mı para etmiyor
  11. BurakAkgn

sorun degil meraktan sordum ne kadar ettigini yani bir hesabı satıcaksan içindeki oyunlar degil envanter önemli dimi?
  12. BurakAkgn

cs go prime degil dota ya hiç harcamadım
  13. BurakAkgn

hocam envanter boş zaten sadece oyunlardan bahsediyorum o da mı gizli?
  14. BurakAkgn

arkadaşlar hesabım https://steamcommunity.com/profiles/76561199000490137 bu satmıyacagım ama sadece merak ettim şuan bu hesabı satsam ne kadara satarım?
  15. BurakAkgn

Epic Games açılmıyor

hocam 1 hafta boyunca ücretsiz olucak tomb raider trilogy
  16. BurakAkgn

Epic Games açılmıyor

hocam şu anda yogun bir giriş var sistemler kaldıramadı sanırsam 1640882688 tarayıcıdan giriş yapmayı deneyin birde
  17. BurakAkgn

Sonbahar indirimleri saat kaçta başlıyor?

saat 9 da başlıyor. İndirime giren oyunları nereden görebilirim?
Top Bottom