Arama sonuçları: *

1. CevizliCeviz

Battle.net oynadığımız oyun saatini yazıyor mu?

Diablo 3 de karakterlerin üstünde yazıyordu sanki kaç saat o karakteri oynadığın. En çok oynadığın karakterlerin saatlerini toplayıp bak istersen
  2. CevizliCeviz

epic neden böylesin be

Yazılım öğrenip Epic Games'e başvuru yap. Kabul edil, ondan sonra kötü yazılan kodları düzelt. Tamamdır! Bu kadar basit 👍
  3. CevizliCeviz

Steam paramı iade etti ama ürün hala bende ve kullanıyorum

1617181124 Hayır demem şu ki 2. fotoğrafta gözüktüğü gibi uygulamayı kullanabiliyorum ama hesabımda yok aslında uygulama 1617181137 Ayrıca pc yi her açtığımda uygulama otomatik açılıyor 1617181165 Ama steam hesabımda uygulama gözükmüyor
  4. CevizliCeviz

Steam paramı iade etti ama ürün hala bende ve kullanıyorum

Arkadaşlar Wallpaper Engine uygulamasını steam üzerinden satın aldım. İçeriğini beğenmediğim için 4-5 gün sonra iade ettim. Para hesabıma yattı ve o para ile arkadaşıma hediye attım. Hesabımda para yok artık. Ama Wallpaper Engine uygulamasını hala kullanabiliyorum. Steam suppot'a yazmalı mıyım ...
  5. CevizliCeviz

Steam 60 TL Bakiyeye Ne Yapayım?

Max payne 3 10,85tl Tomb Raider 5,24tl Witcher GOTY 15tl I am alive 17tl Superhot 15,60tl 1616924123 son yazını görmedim :(
  6. CevizliCeviz

Steam visa kartıma para iadesi yapmıyor. Peki ya bu yöntemi denesem ?

Arkadaşlar aldığım bir oyunu farklı bir yerde çok daha ucuza buldum. Para kartıma iade edilmiyor sadece cüzdanıma iade ediliyor. Cüzdanıma iade edip farklı bir oyun satın alsam. Sonra o oyunun iadesini kartıma yaptırsam işe yarar mı ?
  7. CevizliCeviz

10.80 TL ile Steam'den ne alınır?

Eline sağlık da. Başka bir siteden kopyala yapıştır yapmasaymışsın keşke. Bu indirimlerin çoğu bitti
  8. CevizliCeviz

M Bu indirimler hangi sitede ben bulamadım da ? Steam'de indirim yok diye gösteriyor çoğunda
  9. CevizliCeviz

Tomb Raider - 5,24 tl Max payne 2 - 6,30 tl Max Payne 3 - 10,85 tl (5 kuruş ile kaçırıyorsun bir kaç öğe satarsın belki :D) Serious Sam 2 - 3,60 tl Just Cause 3 - 6,75 tl L.A Noire - 8,40 tl Dirt Rally - 8,00 tl
Top Bottom