Arama sonuçları: *

1. Deadpool

Steam Profili Ne İşe Yarıyor?

Rehber vardı ona bak
  2. Deadpool

Steam Level yükseltme

reis sana bir şey sormak istiyroum cs go kartlarını birleştirebiliyorum birleştirdim sonra tekrar birleştirebiliyorum genede level geliyor sıkıntı olurmu böyle en ucuz kart koleksiyonunu bulup sürekli satın alıp yapsam ?_
  3. Deadpool

Steam Level yükseltme

ooh abi bsağol aspodpasodsd
  4. Deadpool

Steam Level yükseltme

sağol abi
  5. Deadpool

Steam Level yükseltme

güzeller fakat bir oyuna bağlı olmayıp bağımsız olsa daha hoş veya anime ile ilgili vs ne güzel durursa işte :D askeri vs
  6. Deadpool

Steam Level yükseltme

çok sağol 80 lira daha yatırdım fakat bir şey sorucağoım bu arka plan falan nasıl alabilirim güzel vs
  7. Deadpool

Steam Level yükseltme

yaklaşk 40 liraya galiba 7 levelden 15 oldum
  8. Deadpool

Steam Level yükseltme

kartlar 2 lira veya daha az daha fazla ucuza yokmu böyle nasıl filtre yapabilirim sitede
  9. Deadpool

Steam Level yükseltme

rehber gördüm ama ekstra uzantı vs oluyor en hızlı level nasıl kasarım acaba
  10. Deadpool

Steam hata veriyor yardım

Knk o hata bendede olmuştu düzeltmesi çok kolay birkaç kere yanlışlıkla girince oluyor diye biliyorum başka sorunda olabilir sen youtubeye yaz çıkar
  11. Deadpool

Steam hesabım kac TL eder

Kalsın hocam sağolun
  12. Deadpool

Yok prime değil ama genede 70 TL falan bir fiyat edicegini asla düşünmüyorum GTA 5 fivemde 1 k da saat var fivem.oynayanlar için önemli bir unsur buda
  13. Deadpool

Zaten satmam bu duyduğum fiyatlardan sonra o kadar oyun satın aldım yüzlerce liraya rust GTA 5 pttr bannerlord gibi oyunlar vs aldım duyduğum fiyat şaka gibi teşekkürler
  14. Deadpool

Hocam rust var Gta 5 vs var yani nasıl o kadar eder
  15. Deadpool

Sorum başlıktaki gibidir 6 seviye hesap fazla kasmadim açıkçası
Top Bottom